Napsat recenzi

Naprosta katastrofa!

Recenze hotelu Ares Hotel *** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 217x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nikdy jsem nezažila nic horšího než byl tento hotel. Místo jako takové super, hlavně pro mladé lidi, moc bych nedoporučila rodinám s dětmi ani starším lidem, neboť všude fronty a věčně nějaký stres. O tom toto místo totiž je. Pláž sice hodně daleko, ale kdyby nebyla tak strašně škaredá - nevadilo by. Jediné, co nám dovolenou zlepšilo, vzhledem k tomu, že jsme byli 4 mladí lidé spolu - bylo okolí hotelu, hodně obchůdků za dobré ceny, hl naproti hotelu, mnoho super barů s dobrým pitím. Doporučuji hlavně Sunny bar, vzdálen cca 500m od hotelu. Pití za příznivé ceny, super obsluha a hudba. Byli jsme tam téměř každý den, neboť all inclusive končí na hotelu před 22 hodinou..

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytování bylo ucházející, na pokoji jsme trávili minimum času, ale co se týče spaní a koupelny, pro dva lidi je to ok. První dny jsme trávili na pokoji ve čtyrřech lidech, neboť vedení se snaží s čechama hned od začátku ***. Za wifi zdarma, která stojí normálně 2e/den a ještě blbě funguje, za trezor zdarma a masáže zdarma jsme kývly na to, že to společně 3 dny přežijeme. Nechali by nás takto celých 11 dnů, nicméně jsme si i bez delegátky poradily, protože služby zaměstnanců orex travel stojí stejně za úplné kulové.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Jedna velká katastrofa. Jídlo omrzí po 4 dnech, po týdnu už je Vám z něj opravdu špatně. Kotle zeleniny a to i naprosto zbytečné, k večeři zbytky od oběda namíchané různě v opět zeleninových salátech. To by ovšem nebylo to nejhorší. Každý den bylo kuře na mnoho způsobů. Několikrát se to nedalo jíst vůbec, někdy ano. Bez ohledu na váhu a věk bylo maso na příděl, tzn. kuchař, který sám na talíř podává 3 kůstky kuřete obalené minimem masa. Občas by se z toho nenajedlo ani dítě. Jediné, co bylo dobré byly polévky. Sice samé krémové, ale dobře ochucené, nicméně i to bylo málo platné, když například rajská byla tři dny k obědu i k večeři. Káva z automatu, ale dobrá, velmi silný černý čaj, který bylo potřeba ředit vodou alespoň 20:80. Žádný džus - nikdy. Pouze voda, kterou bylo možno si dát do mini skleniček, takže jste si pro ni během večeře či oběda museli tak 3x do jediného barelu v jídelně, která vypadala jak v základní škole před mnoha lety. Z ovoce pouze broskve nebo švestky. Občas jablka. Dezerty dělaly ze zbylého ovoce. Broskev pokapaná krémem na dort nic moc, stejně tak na zeleno nabarvená čtvrtka jablka. Jediné, co se dalo jíst byly jejich tradiční buchty, většinou suché, bez polevy, ovšem chuťově asi nejlepší. Poslední věc. Nepočítejte s vodou na pokoji, tím myslím alespoň půl litrová láhev v ledničce každý den, nebo alespoň za pobyt tak jak je skoro všude již zvykem. Není problém si vodu v barelech dopouštět, nicméně láhev si musíte prvně obstarat za vlastní peníze v některém z okolních minimarketů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Z venku hotel vypadá opravdu hezky, nicméně vevnitř je to horší. Většina pokojů je přímo nad jídelnou, tedy od rána Vás budí cinkání příborů, talířů apod. Kdo má chuť se déle vyspat, řekla bych - bohužel. Služby jak už jsem zmínila. Špatně fungující wifi za poplatek 2e/den. Masáže ani nic jiného jsme nezkusily, přesto že jsme tuto možnost měli zdarma. Ani nevím o nikom z turnusu, kdo by se v tom přízemí nechal dobrovolně "hýčkat" Jediní, kdo mluví TROCHU anglicky, jsou hoši na recepci, kteří se dá se říct celkem i snaží, nic extra pro Vás ale neudělají. Čišníci na baru u bazénu mluví pouze rusky, stejně tak obsluha v kuchyni. Pití Vám nalejí pouze jedno na osobu, navíc o Vás mají takový přehled vzhledem asi k 8 stolům celkově kolem baru, že když vidí, že máte ještě zbytek piva na stole - nové Vám odmítnou nalít. Přesto tvrdí, že dělají pouze svoji práci....

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž vzálená asi 10 minut chůze od hotelu. Projdete plesnivým podchodem, nebo přeběhnete 4proudovou silnici a jste tam. Brodíte se tvrdým tmavým pískem, řekla bych spíše štěrkem, který je plný vajglů a podobného svinstva, dokud nedojdete k lehátkům s oranžovými matracemi, které jediné patří k hotelu ares a je jich asi 40-50. Poznáte to jednodušše - jediné místo s děravými zlomenými potrhanými slunečníky a matracemi s dírami v katastrofálním stavu. Záchody na pláži překvapivě byly, nikdy jsme je ale nezkusily. Dobré je s sebou nosit z hotelu láhev vody, neboť bar na pláží je placený, tedy nevztahuje se na něj all inclusive. Dobrá ledová káva se tam dá pořídit za 5lir.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu je jediná věc díky které jsme měli relativně hezkou dovolenou. Je to vcelku rušná část, takže jsme nemuseli ani nikam jezdit. V okolí hodně barů. obchůdků, kde seženete všechno od jídla, přes cigarety po alkohol a to za relativně přijatelný peníz. Na nákupy do Alanye se téměř nevyplácí jet, nejen že Vás po cestě do města možná někde vyklopí místní dolmuš a jeho zběsilý řidič, ale ceny jsou v hlavním alanyjském bazaru o mnoho vyšší než v hezkých bazarech v okolí hotelu, kde seženete úplně všechno na co pomyslíte.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

nebýt našeho skvělého Sunny baru, který nemá s hotelem nic společného asi bych na této dovolené přišla o všechny nervy a vrátila bych se naprosto znechucena, což jsem byla stejně vždy, když jsem zde musela trávit, byť i minimum času.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání