Napsat recenzi

Již nikdy Ares Hotel

Recenze hotelu Ares Hotel *** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 126x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Při příjezdu a kompilkovaném ubytovávání jsme se těšili na krásně strávené dny dovolené all inclusive, bohužel naše rozčarování s zaplaceným pobytem přišlo hned ráno při snídani a pokračovalo stravou po celý pobyt. All inclusive to připomínalo jen vzdáleně, spíše plná penze se stále stejnou stravou a neurvalými rusky mluvícími soudruhy.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytování celkem ušlo až na noční klid- hluk, opět neurvalé chování spolubydlícich rusů.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Strava nejhorší zážitek!! Žádné All inclusive!!!!! Kdo přišel později k celodenímu stravovaní, snídaně, oběd, večeře, měl smůlu v doplňování jídel. Jídlo, hlavně maso na příděl, stále stejné jen jinak rozporcované vařené kuřecí maso. Pití? Zapomeňte na pití od 10.00-22.00 v jakém množství chcete. Bar u bazénu se oteviral v 10.00 zavíral ve 12.15 (čas oběda), znovu otevřel 14.00 do 18.30 (večeře),opět otevřeno u bazénu od 20.15 do 21.30, když si při této zvláštní otevírací době u bazénu chtěl dát více pití už se na tebe díval perzonál jako na vyžírku!!!! Kromě tedy rusky mluvících, zřejmě to je tím že je ten hotel jejich!!!! Takže strava a pití ani vzdáleně All inclusive a to nemluvím o ovoci a jídle v průběhu dne to se jaksi pozapomnělo!!! KATASTROFA!!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení,služby, nějaký animační programy úroveň pátá třída základní školy!!! Jo zapomněla bych- delegát Maroš- borec který v jednom kalupu, neotravujte mně nějakýma dotazama pokud si neobjednáte super výlety který pořádám já. Ale užitečný informace kde jsou místní trhy a kdy, to vůbec neřeší a neví.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž a moře jediný pozitivum celého pobytu!!!! Jen by bylo možná třeba více lehátek k počtu ubytovaných na hotelu. Kdo přišel později, ležel na ručníku na zemi.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Nepište All inclusive, dovolená v hotelu vzdáleném 2 km od Alanye!!! Strava z bídou plná penze, vzdálenost od města Alanye 14 km !!!!!!!!!

Upozornění pro klienty hotelu - nejedná se o klidnou dovolenou v krásném hotelu, ale o odtučňovací kůru v hlučném ruském hotelu!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 23 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání