Napsat recenzi

Skvělá rodinná dovolená

Recenze hotelu TUI Blue Pascha Bay Hotel **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 633x
Recenze se líbila: 385 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 1
Komentáře: 0

Galerie videí

Naprosto báječná dovolená pro každého. Své tady najdou rodiny s dětmi, mladé i starší páry. Moderní vybavení pokojů, čisto, ochotný a milý personál.

Cestovali jsme rodina se dvěma dětmi (11 a14) spolu s prarodiči a dovolenou jsme si všichni dokonale užili.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoje - moderní, čisté, Wi-Fi a trezor všude zdarma, na každém pokoji kuchyňský koutek s lednicí, rychlovarnou konvicí, kávovarem a toasterem. Klimatizace a ventilátor.

Pokoje se vstupem do bazénu jsou úplně luxusní, velký bazén jsme ani nepotřebovali. Všechny pokoje jsou orientovány do zahrady směrem k moři.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo - výběr z velké nabídky, stále doplňováno, čisto.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Sport - posilovna s výhledem na moře, vstup omezen věkem a časem, což mi vyhovovalo. Nesetkáte se tady s nefunkčmím strojem nebo zařízením, jak jsem byla zvyklá odjinud. Děti mají vstup od 12 let v doprovodu dospělého. Často jsem se v jiných hotelech setkávala s tím, že si posilovnu děti pletly s dětským hřištěm, tady ne.

V areálu mimo jiné minigolf, šipky, kulečník, kriket, hřiště na volejbal, tenisový kurt a další.

Program - každý den večerní program - naprosto úžasný. Pro děti celodenní klub.

Nákupní možnosti - v areálu pár obchůdků, ale zdejší obchodníci nejsou ochotni smlouvat. Za místní silnicí obchody - tam se usmlouvat něco dá. Kdo chce ale na větší nákupy, musí autobusem nebo taxíkem do Konakli nebo Alanye.

Personál - beze sporu si zaslouží jedničku s hvězdičku od recepce přes obsluhu, kuchaře a uklízeče až po pokojské. V areálu běhají zahradníčci, kteří opečovávají zahradu. Po našem příjezdu ve 3 ráno jsme zjistili, že v pokoji máme místo 2 přistýlek 2 dětské postýlky. Okamžitě personál situaci řešil.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Koupání - moře čisté a teplé, vlny tak akorát. Pláž uklizená. Tobogány v blízkosti pláže - úžasné vyžití pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotelový komplex je mezi dálnicí a mořem. Za celý pobyt jsme ale neregistrovali žádný hluk ze silnice.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Shrnuto a podtrženo - skvělá dovolená, určitě se sem vrátíme. Ta dlouhá a úmorná cesta za to stojí! Krátké rodinné video pro přiblížení najdete zde

https://youtu.be/7YdbEAjR4Gc

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání