Napsat recenzi

Ne příliš vydařená dovolená

Recenze hotelu Sea Star Hotel *** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 133x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Byli jsme před tím na dovolené několikrát-all inclusive,snad nejhorší to bylo v Tunisu,ale tento pobyt to předčil

Ubytování  průměrně (2/5)

Místo dvoulůžkového pokoje jsme měli tří-málo místa,balkon výhled nic moc,ale zvolili jsme levnější variantu,tak budiž.V koupelně tekla voda u umyvadla kolem odpadu,sprchový kout netěsnil.Po několika marných pokusech se nám přece jen podařilo přimět personál,aby se postaral o opravu odpadu.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Již při první schůzce nám delegátka oznámila,že můžeme být rádi,když nám touto dobou,kdy už je téměř konec sezóny dají najíst,All inclusive moc nefungovalo.Bar nad pláží už asi opravdu měl po sezóně-voda v barelu vůbec nebyla,byly tam dva zásobníky na džus-nijak zvlášť čisté.Nejprve téměř prázdné-po návštěvě(zřejmě majitele hotelu)byly naplněny.

Jinak na recepci a v restauraci pitná voda v barelu jakž takž byla.Někdy docházela káva nebo čaj,to nikdo neřešil.Maso bylo vždy jeden druh a leckdy se nedalo jíst.Zákusky(asi tři druhy za celý pobyt)-nebyly dobré.Na to,že dozrávalo v té době ovoce,taky nic moc nabídka.Svačinky dopoledne a odpoledne-stále stejná buchta-za celý týden nic jiného.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Personál se opravdu nijak nedřel.Paní uklízečka nám asi jednou za pobyt vyměnila ručníky,předložku v koupelně nikoli.Asi jen ráno posbírala bakšiš a bylo vymalováno.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Moře krásné,teplé.Ovšem pláž katastrofa.Nikdo se prý o ni nestará-bylo to vidět.Lehátka se vyskytovala velice sporadicky,slunečníky se válely po pláži,roztrhané.Odpadků(kelímky,PETky,nedopalky)plná pláž..Bylo to nechutné.Líhavali jsme na takových dřevěných paletách,protože urvat lehátko,byl výkon.Přístup k pláži byl taky zvláštní-na obě strany pláže přes kameny.Nevím,jak by to zvládali starší lidé...

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu celkem dobré-kopce,skály.Po obou stranách hotelu vedly silnice,na pláž jsme přecházeli přes silnici,ale že to tak bude,o tom jsme věděli.

No,samozřejmě odpadky,ale to je asi normální(vypadalo to tak)

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Do tohoto hotelu se již nevrátíme.Asi by to chtělo minimálně o hvězdu víc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Jiřina: dovolená v hotelu Sea star Alanya - 8. 11. 2014 12:54

Neobjednaný pobyt v tomto hotelu jsme zažili v říjnu 2014 - 5členná rodina s 5letým dítětem. Nevím, kdo rozhodl, že budeme doslova uvězněni v tomto hotelu, byl asi konec sezony, takže vůbec nic nefungovalo, ale to nás nezajímá, my jsme si zaplatili hotel Aperion se vším všudy. Nejhorší ale bylo, že to nezajímalo delegátku ani CK, kteří o tom byli informováni. Dovolenou jsme doslova protrpěli odříznuti od světa a jsme velmi zklamaní výše jmenovanými pracovníky. Ještě by mě zajímalo, kdo byl finančně zainteresovaný na tomto podvodu vůči nám. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání