Napsat recenzi

Skvělé

Recenze hotelu Royal Garden Beach Hotel ***** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 181x
Recenze se líbila: 228 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V blízkosti se nachází mnoho malých obchodů i dvě nákupní centra Outlet. Turistické město Alanya je vzdáleno 13 km a dostupné místní hromadnou dopravou. Hotel se skládá ze 2 velkých budov, dvou restaurací, je moderní, prostorný, mnoho barů, několik bazénů, dostatek lehátek a slunečníků.

Převažovala ruská klientela, potom němci, poláci a slováci, ale všichni absolutně bez problémů.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Pokoje jsou veliké a prostorné, dobře a moderně zařízené, přistýlka jako normální postel. Součástí je prostorný balkon se stolkem a křesly a věšákem na sušení prádla. Rovněž prostorná koupelna a sprcha. Každý den je prováděn úklid. Internetové wifi připojení na pokojích za poplatek 2euro/den/zařízení a v lobby barech je zdarma, ale mnohdy velice pomalé.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Každá budova hotelu má velikou restauraci. Mnoho druhů studených i teplých jídel, nejrůznější zelenina a saláty, chutné. Jediné bych vytkl špagety na jediný způsob po celou dobu pobytu a malý výběr těstovin coby přílohy.

Velký výběr zákusků. Překvapilo mě, že během celého pobytu v nabídce ovoce chyběl např. banán, hroznové víno, kiwi.

Žádné fronty ani tlačenice, vždy jídlo doplňují.

Za pobyt lze v rámci all inclusive navštívit 1x 'la carte restaurace (italská nebo rybí) s rezervací den předem.

Na barech čepují místní chutné pivo a několik alkoholických i nealkoholických míchaných nápojů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel se skládá ze 2 velkých budov, dvou restaurací, je moderní, prostorný, mnoho barů (2x uvnitř, 3x u bazénu, 2x na pláži), 5 venkovních bazénů, menší tobogány a skluzavky, dostatek lehátek a slunečníků, vnitřní spa a wellness se saunami a vnitřním bazénem, masáže, fitness centrum, mini club pro děti.

Personál ochotný, milý a vstřícný. Zbytečně neobtěžují. Slabinou je, že ne pokaždé se lze domluvit anglicky (převažuje ruština a němčina).

Na výběr velké množství výletů a atrakcí (např. pirátská loď v Alanyi za 39 euro, asi 5 hodin plavby s obědem a koupáním).

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž mi trochu zklamala. Moc lidí tam nechodí, nepůsobila na mě úchvatně, je tam bar s nápoji, asi 3 hřiště.

Pláž se nachází cca 200m od hotelu, krásnou palmovou cestou.Lehátka a slunečníky jsou zdarma u bazénu i na pláži. Základní vodní sporty za poplatek hned na pláži, o kousek dál je možný i parašutismus.

Na pláží je tmavší hrubší písek, oblázky těsně před vstupem do moře. Vstup je pozvolný asi jen jeden metr, potom prudce klesá a v moři jsou větší kameny či útesy - potřeba být opatrný nebo lepší mít boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Kolem samé hotely a obchůdky, hotel dostatečně vzdálen od hlavní silnice.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Velice příjemný, čistý a luxusní hotel, dostatek bazénů a barů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání