Napsat recenzi

Noxinn Deluxe

Recenze hotelu NoxInn Deluxe Hotel ***** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 27x
Recenze se líbila: 56 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Třeba tato recenze někomu pomůže při rozhodování jestli do tohoto hotelu opravdu letět.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování mají super.. pokoje jsou v rámci možnosti čisté. Každý den dostanete na pokoj balenou vodu a první den při příjezdu máte naplněný minibar, který máte zdarma. Co se týče kapacity bylo to šílené hotel byl narvaný převážně rusaky a němcemi, kteří dělali v brzkých ranních hodinách kravál na chodbě. Čekáte strašně dlouho na výtah. Pokud si napíšete na voucher požadavek v momentě kdy vás jede více, že chcete pokoj vedle sebe je to nereálné. Jeli jsme dvě rodiny a jedna měla pokoj ve 3 patře druhá v 8. Ale dostanete telefonní číslo, abyste si mohli volat :D

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Jídlo byla katastrofa. Týden jíte to samé… Stripsy, které jsou z polotovaru, takže totální hnus. Hranolky, kebab a pak nějakou rýži a maso… převážně se vše opakovalo. Pokud si myslíte, že tam budou mořské plody tak opravdu ne.Byla to katastrofa neodpovídá 5ti hvězdám. Co se týče front na jídlo tak si myslím, že i na vánočních trzích nejsou takové jako tam… Lidi si vybírali snad 10 minut jestli si to na co čekají určitě vezmou nebo nee… Bylo to šílené nedokážu si představit, že bych tam jela v sezóně. Pokud nejdete hned v uvedený čas na jídlo nemáte šanci si sednout. Nádobí bylo kolikrát špinavé a kelímky ze kterých pijete ať už kafe, pivo tak jen vyplachují a dávají zpět. Kolikrát jsme dostali kelímek od rtěnky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

V hotelu jsou předražené suvenýry nedoporučuji kupovat nic. Koupili jsme kosmetiku ve městě o 7eur levnější než v hotelu. Vybavení v klidu. Cokoliv bylo potřeba hned personal přišel na pokoj a snažil se cokoliv vyřešit.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž byla super.. moře čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu je v klidu 10 minut chůzi máte obchody můžete nakoupit cokoliv. Jsou příjemní.

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Určitě bych do tohoto hotelu znovu nejela.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání