Napsat recenzi

Hotel Saphir, Konakli

Recenze hotelu Saphir Hotel & Villas Resort **** (Turecko - Alanya - Payallar)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 923x
Recenze se líbila: 272 čtenářům
Fotografie: 47
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená naprosto úžasná. Byly jsme s kamarádkou v Turecku po čtvrté a tento hotel a dovolená celkově naprosto senzační. Hlavní budova v krásné udržované zahradě, všude čisto, personál naprosto perfektní, všichni usměvaví a ochotní vyplnit vše, co si na ně někdy hodně rozmazlení hosté vymyslí :D. Mimo hlavní budovu v zahradě další menší budova a řadové bungalovy. U hlavního hotelu velký bazén se skluzavkami a barem. U menšího hotelu a bungalovů menší bazén. Už máme zakoupenou dovolenou do stejného hotelu na letošní červen.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Pokoj sice menší, ale dostačující. Výhled jsme měly na moře a dokonce bez příplatku :D. Koupelna s toaletou nová, čistota perfektní, každý den čisté ručníky i povlečení. Na pokoji mini lednička, při příjezdu naplněna 250 ml džusíky a lahvemi s vodou. Pak každý den dvě litrové lahve vody.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Stravování bezkonkurenční, všeho na co si jen člověk vzpomene, i mořské plody, ovoce, zelenina, dortíky..... ani nelze všechno ochutnat. Jinak se bylo možné najíst i v druhém menším hotelu, i když tam to bylo trochu omezené a v plážovém baru, když se nechtělo jít na oběd - pizza, pečené plněné brambory, omelety, turecké placky atd. Jinak po celé zahradě chladící boxy s balenou 250 ml vodou a ovocnými džusy, jogurty, mlékem atd., a kdo si rád dal něco dobrého k pití, tak od 10 do 24 hodin v kterémkoliv místě objektu různé nealko i alko koktejly, víno, pivo, tvrdý alkohol v neomezeném množství :D. O půlnoci polévka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Vybavení dobré, personál velice vstřícný a usměvavý.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž čistá a udržovaná, na bezpečnost dohlíželo několik plavčíků. Pár dnů docela velké vlny, ale to člověk neovlivní. Do moře molo s lehátky a slunečníky a když byly velké vlny a nedalo se bezpečně bez pádu vlézt do vody, tak jsme lezly přímo z mola po schůdkách a bylo to v pohodě. Lehátka jsme vždy našly, bylo jich volných většinou dost, ale jak je v takových místech zvykem, na většině byl ručník, i když se tam celý den nikdo neukázal. Ručníky jsou možné zapůjčit ve wellness centru na takovou kartu, kterou jsme obdržely při příjezdu. Mění je za čisté jak potřebujete.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Mohu pouze hodnotit nejbližší okolí hotelu. Přijely jsme si odpočinout a užít sluníčka a moře, tak jsme po nějakých tržištích neběhaly :D.

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Celkový dojem skvělý. Klidně bych podle zkušeností z minulých dovolený tomuto hotelu dala 5*.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání