Napsat recenzi

hodnoení dojmů z pobytu v rezortu

Recenze hotelu Doganay Beach Club Hotel ***** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 162x
Recenze se líbila: 204 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel s velkým počtem klientů.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Recepce včetně přilehlých prostor pěkná, rovněž jídelna. Pokoj pro 2 osoby + 2 přistýlky menší. Sociální zařízení dosti opotřebované, rozhodně nepatřilo do hotelu s 5 hvězdičkami, v koupelně od poloviny týdne se objevila plíseň a to dost viditelně. S úklidem si paní uklízečky rovněž hlavu nelámaly, ale po upozornění uklidily.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava byla dobrá, každý si určitě mohl vybrat, jídlo bylo neustále doplňováno. Pouze fronty na zmrzlinu, která se podávala pouze v jednom místě a pouze večer, byly velké a často jsme to vzdali k lítosti našim dvěma malým dětem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení hotelu bylo vcelku dobré, možnost sportovního vyžití taktéž. Bazény čisté, s vodními atrakcemi, včetně dětského brouzdaliště byly OK. Dostatek lehátek a slunečníků. Co hodnotím asi nejlépe byli animátoři Jakub, Matouš a Lenka, kteří byli opravdu velice aktivní, děti je měly rády, dokázali se věnovat nejen dětem, ale ochotně pomohli radou i dospělým, což se nám v jiných destinacích nestávalo. Jediné co nás zklamalo byl lunapark, kde z e všech atrakcí byla pouze jedna funkční a poslední den provozu byl zprovozněn pouze vláček. Tento nedostatek do hodnocení nezahrnuji.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pro menší děti rozhodně nevhodná. Vstup do moře komplikovaný velkými kluzkými balvany, což děti odrazovalo. Lehátek a slunečníku na pláži dostatek.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hned u hotelu frekventovaná silnice, ale hluk jsme nepocítili. Procházky s dětmi nemyslitelné, nebylo kam, pouze autobusem do města.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Hotel s obrovským počtem rekreantů, hlavně ruská klientela, jejichž chování bylo často na hraně slušnosti. Personál příjemný v celém hotelu. Hotel spíše pro mladé lidi a rodiny s dětmi. Rozhodně nedoporučuji osobám toužícím po klidu odpočinku. Delegátka CK velice šikovná, vstřícná, ochotná pomoct při vyskytnutí jakéhokoliv problému.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání