Napsat recenzi

Caretta Beach pro nenáročné, opravdu hodně Rusů

Recenze hotelu Caretta Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 565x
Recenze se líbila: 290 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Záleží, za jakou částku tento hotel seženete, každopádně se jedná o hotel pro nenáročné klienty. Nároční ať si vyberou jiný hotel, hlavně skrz stravování. V tomto hotelu bylo 99% Rusů, což nás po čase hodně štvalo a bohužel nám kazilo dobrý dojem hotelu. Rusové jsou nevychovaní, arogantní a neohleduplní a co se týče stravování, tak neukázněná prasata.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje jsou udržované, vybavení není omšelé ani zničené, každý den úklid pokoje, vždy tekla teplá voda, klimatizace fungovala, i když byly otevřené dveře na balkon, jinde se klimatizace vypne automaticky.

Mínus je za smrad z odpadu v koupelně, který byl pár dní a museli jsme průvanem větrat otevřenými dveřmi do chodby hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Co se týče kvality a výběru stravy, tak byla nejhorší z celkově čtyř 4 hvězdičkových hotelů, ve kterých jsme byli v oblasti Alanya. Na snídani byli jen 2x lívanečky a když už tak fronta a na příděl. Mléčná rýže vařená ve vodě a ne v mléce a naprosto bez chuti. Meloun jen na večeři a omezený výběr ovoce. Zákusky jsou obecně v Turecku moc sladké a vykoupané v sladkém sirupu, ale jinde v hotelích byly i pro nás normální zákusky či buchty, které se dali jíst, tady ne. Občas tvrdé maso. Jinde v hotelích číšníci na večeři roznášli pití, zde si musel sám každý pro pití chodit. Vyplatilo se na oběd a na večeři chodit později, cca o 30 minut později, jinak si člověk nesedl. Nenažraní Rusové všechny stoly obsadili. Číšníci nestíhali uklízet ze stolů, Rusové nechávali po sobě hodně velký bordel. Co se týče místních alkoholických nápojů, zde byl zdarma jen gin a vodka. Všude jinde v hotelích byl na výběr i místní rum a whisky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Fotky posilovny byly pořízeny asi někdy na začátku, jelikož po čase jim posilovna hodně zchátrala, je neudržovaná a činky rozkradené. Fotky naprosto neodpovídají skutečnosti. Wifi bylo placené 10eur za pobyt, ale fungovalo i na pokojích a samozřejmě když byla špička, tak bylo wifi pomalé. Personál v pohodě, občas se našel někdo, kdo byl otrávený, ale tomu je tak všude, že se všude najde někdo, koho to nebaví :-)Jinak naše uklízečka byla usměvavá. Miniškolka nefungovala každý den v dané hodiny, občas bylo zavřeno. Na fotce v dětském bazénu je miniklouzačka, ta tam už ale není, je tam velké "monstrum" s dvěma skluzavkami a nahoře s velkým kyblem, do kterého se napouští voda a jak se kybl naplní, tak se vylije na střechu monstra a voda je všude, stříká z toho voda, určitě není vhodné pro děti do dvou let, naše dcerka 2,5 let se toho hodně bála a když zrovna voda stříkala, šli jsme do velkého bazénu. Mini disko pro děti pěkné.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře krásně teplé, boty do vody nejsou potřeba. Mimo pláž přímo před hotelem jsou sice v moři kameny, ale v botách do vody to stejně po kamenech klouzalo. Jinak přímo před hotelem jsou oblázky a písek, bez bot se určitě obejdete. Lehátek bylo volných dost. Pláž běžná jako všude v Turecku, díky Rusům občas bordel.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu pěkné, spousta obchůdků. V blízkosti krásné velké dětské veřejné hřiště. V dosahu hlavní silnice, odkud jezdí dolmuš do Alanye. Do centra Konakli to je cca 1 km, cesta v pohodě.

Minus je za velmi hlasitou hudbu ve večerních hodinách, která zněla z nedalekého hotelu Eftalia - platí pro pokoje situované v pravé části při pohledu na moře.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nebýt tak velkého počtu Rusů, bylo by to zde mnohem lepší a určitě je velký prostor na zlepšení skrz stravování. Nicméně podruhé se už sem nevrátíme a vybereme si jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání