Napsat recenzi

Konakli

Recenze hotelu Misal Hotel Alanya (ex NoxInn Club) ***** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 144x
Recenze se líbila: 313 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel vůbec nedoporučuji.V Turecku jsme byli již několikrát ale to co bylo v tomhle hotelu jsme nezažili nikdy.Stary vybydleny hotel ,kde se neuklízí.Vše je špinavé ,zapatlané.Koberce na chodbách,plné smetí.Vypadá to jako na smetišti. El.zásuvky jsou všude upadnuté,lezou z nich dráty.V hotelu jsou pouze dva výtahy které neustále mají poruchu,takže musíte šlapat po schodech.V restauraci nejsou doplnovány talíře příbory,jídlo je pořad stejné opakuje se.Skoro žádné ovoce.Jen jablka,pomeranče blumy..Nápoje vše postmix,přeslazené.Kafe z automatu hrozné,nedá se pit.Veškeré nealko se dáva do plastu .Balená voda není samozřejmost,doplnují po 3-4 dnech na pokoji ale není to pravidlo.O úklid pokoje musíte prosit a o doplnění toalet,papíru také!!Okolí bazénu je všude plno vody,takže musíte opravdu dávat pozor aby jste se nezabili,nebo vaše děti si neublížili.Nikdo nestírá podlahu.U lehátek je plno vajglu od cigaret a různé odpadky,které nikdo neřeší. Pláž je tak 10 min od hotelu,vstup do moře přes molo.Pláž tohoto hotelu je nejhorší v okolí,kolem jsou hotely které mají vše hezčí a novější. Jidlo na pláží hranolky ,párky ,rajčata.Pořád stejné každý den.Fitness v hotelu je unikat.Vše rozmlácéne ,jede jen 1 bežecký pás .Klima tam funguje jen někdy a to na 17 stupnú takže to je tak na angínu.Suterén hotelu kde se nachází fitness a lázně vypadá strašlivě.ALL inclusiv končí přesně ve 23 hod ,nikoho nezajímá že stojíte ve frontě na drink 15-20 min (obsluhuje pouze jeden barman a je mu to jedno)takže v momentě když na vás přííjde řada ve 23.01 .,tak vám řekne dokonce i manažer ze je 23.01 u už vám nic na pití nedá.Hotel má v popisu 4 hvězdičky,dokonce jsem viděla někde i 5 hvězdiček..Vůbec to neodpovídá popisu, službám ani kvalitě.Nemyslím si ,že by jsme byli hodně nároční ale opravdu tenhle hotel a jeho služby jsme nikdy a nikde nezažili.Raději jedte do jiného hotelu.Hotel je obsazen 95%Rusama,všichni z personálu na vás mluví rusky:)

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Mají několik druhu pokojů.Bungalovi jsou v pěkné zahradě ale postel pro dva odpovídá naší 1.5.Takže pokud jste větší postavy ,tak máte smůlu. Dalši typ pokoje jsme viděli s oddelenýma postelama ale v pokoji byl takový smrad z cigaret,že jsme opět řekli ne.Takže jsme byli nakonec v hlavní budově a dostaly jsme i větší postel a větší pokoj ale stálo to hodně sil a nervú.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Starý,vybydlený hotel,špinavýPersonál je neochotný!!!!

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Pokud nejsou velké vlny ,tak moře ok.Není vhodné pro lidi s omezenou pohyblivosti.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V okolí hotelu je dost nákupních možností ale doporučuji si zajet do Alanye,lepší ceny a lepší výběr

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Hrúza.Nedoporučuji

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání