Napsat recenzi

Popis hotelů Anjeliq club

Recenze hotelu Club Hotel Anjeliq **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 1,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 11x
Recenze se líbila: 44 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Lednička špinavá Lednička špinavá
  • Zrcadlová skříňka s nedoděláným osvětlením Zrcadlová skříňka s nedoděláným osvětlením
  • Špína, vodní kámen Špína, vodní kámen
  • Voda kapala ze stropu rovnou na záchodovou mísu Voda kapala ze stropu rovnou na záchodovou mísu
  • Pokoj číslo Pokoj číslo
  • Špína, plíseň,smrad Špína, plíseň,smrad
  • Klika od dveří zůstávala v ruce Klika od dveří zůstávala v ruce
  • Špína a nefunkční Špína a nefunkční
  • Kabeláž Kabeláž
  • Hnus Hnus
  • Plíseň Plíseň
  • Plíseň,hnus Plíseň,hnus
  • Špína, plíseň Špína, plíseň
  • Pohled z balkónu Pohled z balkónu
  • Chyběla noha od postele. Postel nedržela polohu Chyběla noha od postele. Postel nedržela polohu
  • Pohled z balkónu. Pohled z balkónu.

Nedoporučuji

Ubytování  průměrně (1,5/5)

Po příjezdu na hotel nás čekalo něco netradičního. Personál měl problém s voucherem v elektronické formě. Ubytovali nás jako poslední a do pokoje který na první pohled byl malý, zatuchlý. Praktický ihned jsem byl reklamovat místnost ( pokoj). Přidělili nám pokoj pro 3 lidí a my jsme byli 4, jako třešnička na dortu v koupelně smrad,bordel, plíseň. Nefunkční fén, klika od dveří zůstávala v ruce. Ze stropu kapala voda přímo na mísu od záchodu, nefunkční odsávání z koupelny. Nedodělané osvětlení zrcadlové skříně. V hlavním pokoji nezapojená klimatizace, postel bez jedné nohy, balkón poničené zamykání ( nefunkční). Přislíbena výměna pokoje v ranních hodinách na druhý den, posléze k výměně nedošlo. Zamítnuto s tím, že tohle je v pořádku a někdy tam někoho pošlou na klimatizaci, což se nestalo za celý pobyt. Celé osazenstvo cestovky coral travel se vrhlo na delegátku s tím, že mají podobné problémy s pokojem. Delegátka neschopná řešit problém, jen řekla, že by mohla jedině všem zajistit jiný hotel, ale trvalo by to několik dní. Museli jsme spát na zemi na balkonů. Nejhorší zážitek jaký jsme kdy zažili na dovolené. Velmi nedoporučuji tento hotel. Poštípaní od komárů. Podle smlouvy jsme měli 5. Hvězdičkový hotel s ultra all inclusive. Realita je hotel 2 hvězdičky ubytování. My jsme byli přímo v pokoji 2122.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,5/5)

Personál neochotný řešit problémy.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

Okolí hotelu  průměrně (1,2/5)

Celkový dojem  průměrně (1,3/5)

Nedoporučuji

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání