Napsat recenzi

Super dovča

Recenze hotelu Caretta Relax Hotel **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 233x
Recenze se líbila: 249 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S pobytem v tomto hotelu jsme byli nadmíru spokojení. Dovolená splnila všechna naše očekávání a hotelu nemáme co vytknout. Termínu dovolené 8.9. - 20.9. 2018

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Byli jsme ubytovaní v budově B, která je blíž k moři. Přímo pod námi byla restaurace, stačilo sejít schody a už jsme mohli hodovat. Po vstupu na pokoj jsme byli mile překvapeni, bylo krásně uklizeno, pokoj přesně jak na fotkách. Měli jsme balkon do ulice, kde hrála téměř celou noc hudba, ale stačilo zavřít okno a bylo ticho.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Ze stravy jsem měla trochu strach, ale jak se ukázalo, tak úplně zbytečně. Bála jsem se malého výběru, jelikož jsem vegetarián. Na výběr bylo vždy z několika druhů zeleniny, zeleninových salátů, luštěnin, mnoho sýrů, také každý den podávali dušenou zeleninu, takže jsem se vždy dobře najedla. Přítel masožravec si také nemohl vynachválit. Na snídani si člověk vybral z jogurtů, cereálií až po vajíčka. K večeři bylo většinou i něco grilovaného, např steaky, špízy apod. Na oběd a večeři byly vždy dvě polévky, každý den jiné, v poledne a večer se také střídaly. Když se nám nechtělo z pláže, najedli jsme se i tam. Paní dělala čerstvé palačinky na slano, od 11 byla čerstvě upečená pizza a hamburgery, smažené nugetky nebo kebab s hranolkama plus čerstvá zelenina. Od 16hodin byla výborná zmrzlina, jen na ni byla nekonečná řada, ale i tak to rychle ubíhalo. Jídlo za mě úplně super, pořád doplňováno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Na pokoji vše co člověk potřebuje, Tv, klima, sociálka, postel velmi pohodlná. Wifi byla sice za poplatek 10€ pro jedno zařízení na celý pobyt, s přítelem jsme se střídali, vůbec nám to nevadilo. Jeli jsme si užít dovču, moře a odpočinout si, ne sedět s telefonem v ruce. Navíc wifi jsme chytali na pokoji i na pláži. Personál hotelu velmi milý, i když moc neuměli anglicky, ale i tak nebyl problém se domluvit na všem co jsme potřebovali. Všichni rádi vyšli vstříc. Úklid pokoje každý den, velmi milá paní pokojská. Je dost možné, že kdyby jsme chtěli a hledali, tak nějaké mouchy najdeme, ale dovolenou jsme si užili a žádné nedostatky jsme neshledali. U bazénu byl každý den program pro děti, různé hry, tančení apod. Odpoledne plnili bazén pěnou, takže pro rodiny s dětmi moc fajn, všichni se vyřádili. Večer bylo buď nějaké vystoupení, nebo různé soutěže například mezi pohlavími atd. Na pokoji nám doplňovali balenou vodu každý den.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

K pláži to bylo od hotelu asi 3-4min chůze po pěší promenádě. Na pláži bar, občerstvení, wifi, odpolední tančení, lehátka zdarma. I když jsme přišli na pláž později, vždy jsme našli volné lehátka. Při vstupu do moře byli malé kamínky, pak větší kameny na dně, asi 4-5m, většina z nich byla hladká. Jednu noc byla velká bouřka, další dva dny pak v moři plavaly různé listy ze stromů, ale to se pak pročistilo. Pár dnů byly i větší vlny, pro nás mladé super, pro starší to bylo trochu nebezpečné. Ale to je věc, kterou nikdo neovlivní. Jeden den jsme šli po pláži k útesu (směrem k Alanyi) a tím směrem byla pláž jen horší a horší, většinou jen velké kameny, vstup z mola. Pak jsme byli ještě vděčnější za tu pláž co je u hotelu. Jinak je to pěkná, ale namáhavá procházka. Na konci je malá soukromá pláž, platí se tam vstup. Moře bylo teplé jako kafíčko a když nebyly velké vlny mohli jsme i šnorchlovat.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Kolem hotelu jsou malé obchůdky, co člověk potřebuje tam sežene. Je tam i lékárna a bankomat, něco jako malý supermarket. Z hotelu se jde asi 10 - 15min do centra města, to je velmi pěkné, zvlášť večer, mají tam všechno hezky nasvícené. Sháněli jsme v obchůdkách v centru nějaké věci, protože nám řekla delegátka, že je to tam levnější než v okolí hotelu. Nakonec jsme ty věci koupili vedle hotelu za zlomek ceny. Každou středu jsou v Konakli trhy, tam si člověk taky suprově nakoupí, doporučuji ;)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Byli jsme opravdu moc spokojení, rádi hotel navštívíme znovu. Potkali jsme několik turistů z Česka a Slovenska, kteří do hotelu přijeli již po několikáté. Trochu jsme měli obavy z rusů podle toho co jsme četli v některých recenzích. Bohužel, jsme dospěli k názoru, že český turista je mnohdy horší a nevychovanější než ten ruský. Chování hostů, ale hotel nebo cestovka moc neovlivní. Hotel určitě doporučuji

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání