Napsat recenzi

Dovolená v Club Hotelu Caretta Beach

Recenze hotelu Caretta Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 709x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • mistrovské dílo šéfkuchaře...
mistrovské dílo šéfkuchaře...
  • mistrovské dílo šéfkuchaře... mistrovské dílo šéfkuchaře...
  • podvečerní procházka po pláži... podvečerní procházka po pláži...

V Turecku jsem byla čtyřikrát, v tomto hotelu potřetí. Tento, dá se říct, rodinný hotel mi hodně přirostl k srdci, a nejen mně. Poprvé jsem zde byla v roce 2009, od té doby prošel hotel velkou rekonstrukcí, což mu jen prospělo. Jezdím sem moc ráda a doufám, že ještě někdy pojedu. Samozřejmě hodně taky záleží na tom, s kým zde dovolenou trávíte, aby se nestalo, že vám ji chce někdo pěkně otrávit :-) .

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování pěkné, pokoje jsou po rekonstrukci, každý den se uklízí. Okna jsme měli s výhledem na bazény a moře a na vedlejší hotely. Výhled pěkný.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Se stravou jsme byli taktéž spokojeni, byl velký výběr všeho. Saláty, přílohy, polévky i masitá jídla, řízečky, smažený sýr, dortíky, zákusky, ovoce, velký výběr jídel i na snídani - jogurty, müsli, máslo, sýry, salámy, lívance, mléčná rýže, atd. atd. atd. Myslím, že nikdo netrpěl hlady ani žízní. Personál velmi milý a ochotný. Nádherná byla práce šéfkuchaře - vyřezávané ovoce i zelenina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Sportovní i kulturní vyžití slabší, o animačním programu pro děti ani nemluvím. Nelíbilo se mi to. V minulých letech za vedení hlavního animátora Nika to bylo mnohem lepší a zábavnější. On vždy dokázal lidi strhnout a zaujmout, že se všichni dobře bavili, což se novým animátorům moc nedaří. Bavili se akorát jako vždy - Rusové.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na pláž se jde přes krásnou zahradu, která je také udržovaná a čistá, jsou tam lehátka a stolečky, příjemné místo k relaxaci a odpočinku. Na pláži čisto, dostatek lehátek, moře bylo celkem klidné, vlnky tak akorát a na přelomu září a října bylo i teplé. Pláž písečná, sem tam kameny, ale i to mi nevadilo.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V blízkém okolí hotelu obchůdky a butiky se vším možným, dá se i smlouvat, obchody jsou otevřené do té doby, dokud chodí turisté kolem. Prodejci lákají do svých obchůdků a krámků, ale nejsou vlezlí. Dělají to s elegancí a grácií. Jinak celé městečko Konakli je moc pěkné a kouzelné. Dolmuší se také dají podnikat výlety do okolních měst, např. do Alanye.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem z pobytu je velmi dobrý. Určitě bych se sem chtěla ještě někdy v budoucnu vrátit. Mám tu i mezi personálem hodně přátel, které bych také ráda zase někdy viděla.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání