Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Tac Premier Hotel & Spa **** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 361x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na hotel z hlavní ulice Pohled na hotel z hlavní ulice
  • Kleopatřina pláž, kde jsme se koupali. Kleopatřina pláž, kde jsme se koupali.
  • Pohled na hotelový bazén a venkovní jídelnu Pohled na hotelový bazén a venkovní jídelnu
  • Pohled z hradu, kde jsme byli na výletě, na Kleopatřinu pláž. Pohled z hradu, kde jsme byli na výletě, na Kleopatřinu pláž.

Tento hotel nás rozhodně nezklamal. Zájezd jsme vybírali již v lednu, protože jsme jeli s dvěma dětmi (věk 10 a 13) a tento hotel v tomto věku nám nabídl pro oba dětské ceny, takže za nás super cena zájezdu na 11 dní.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování nás velmi mile překvapilo. Dostali jsme velký rodinný pokoj v 5 patře (v hotelu je výtah) s výhledem do silnice. Pro nás to problém nebyl, výhled se nám z velikého balkónu moc líbil a bylo úžasné pozorovat ten "cvrkot" dole. Takže náš pokoj se skládal z chodby, z které byl vchod na WC a koupelnu, do ložnice, kde byly skříně, velká manželská postel, klimatizace a do velké obývací místnosti, kde byla další postel, přistýlka ve formě rozkládacího gauče, ale prostorná a dobře se na ni leželo a dalšího gauče na sezení se stolečkem. K tomu tam byl vysoká kuchyňská linka, v které byla lednička s mrazákem a varná konvice. Tato místnost byla opravdu veliká a příjemně nás prostor našeho apartmánu překvapil. No a z této místnosti byl vchod ne velký balkón, na kterém byly židle se stolečkem a sušákem.

Za nás veliká jednička!

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jídlo bylo moc chutné. Je pravda, že ve srovnání s jinou dovolenou platí pravidlo - čím větší hotel, tím je strava rozmanitější. Tady toto pravidlo platilo, v jiných větších hotelech -byla větší rozmanitost, ale jídlo bylo velmi chutné a každý si vždy vybral na co měl chuť. Snídaně byly každý den stejné, skoro žádnou změnu jsem nezaznamenala, ale jak říkám, každý si vybral - vajíčka, velká spousta sýrů, 2- 3 druhy salámů, lečo, koláče - slané, sladké, lívance, marmelády, Nutella, lupínky, melouny, ovoce. K obědu i k večeři byla skoro vždy příloha rýže na různé způsoby, ale byla velmi chutná, brambory a hranolky. Bohužel ani jednou nebyly těstoviny, což nás překvapilo a když jsem to říkali delegátce, tak i ji. Jinak k přílohám různé masové směsi - vepřové se žampióny, kuřecí směsi, steaky - kuřecí, vepřové, ryby, vařená zelenina, různé zeleninové saláty, sýry. K tomu různé druhy zákusků, dortů a ovoce - hlavně melouny a potom tak byla k dispozici i mísa s jablky, broskvemi atd. Zmrzlina nebyla, ale každý si tam ve sladkém našel, co mu chutná. K tomu ještě odpoledne byly sladké moučníky ke kávě a hamburgery a kuřecí nugetky pro ty, kteří nemohou vydržet do večeře. Takže vše nám moc chutnalo, nebyly žádné fronty na jídlo, v jídelně jak ve venkovní, tak vnitřní si každý našel to svoje místo na sezení, takže naprostá pohoda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Hotel je příjemný, menší, velmi čistý. Je skutečně rodinného charakteru, pro nás super, že nebyly nikde tlačenice, boje o lehátka u bazénu, které jsme bohužel ve větších komplexech zažili. Pro nás velmi příjemná změna a brali jsme to jako velké plus. Personál velmi úslužný - jak pokojské (denně nám měnily ručníky a uklízely), tak i číšníci, barmani. Ve venkovním prostoru je k dispozici po celý den bar, kde je možnost nealko nápojů (Cola, Sprite, Fanta) a alko nápojů (whisky, vodka, pivo - dle manžela výborné, víno bílé červené...). Po celý den je k dispozici automat na kávu - cappuccina, mocaccina, latte, čaj. Vše super. Bazén u hotelu akorát pro tento hotel velký, voda čistá, příjemně teplá.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláš je cca 150 metrů od hotelu - projde se jedna ulička, přejde se hlavní ulice a jste na pláži č.12, na které coby klienti hotelu máme 30 % slevu na lehátka a slunečníky, takže na celý den dvě lehátka a slunečník vyšel na 10 tureckých lir. Na pláži byly lehátka v tomto termínu vždy volná, nebyl problém je sehnat. Moře bylo krásně čisté, je pravda, že tato pláž opravdu není vhodná pro velmi malé děti - vstup do moře jsme měli z hrubšího písku i s kamínky, ale cca po metru se člověk propadl o metr do vody a pak už to jen klesalo a klesalo. Ale moře čisté, pláže rovněž, po tři dny jsme chytly vlny jako nikdy, takže jsme se v nich opravdu vyřádili...

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu se nám moc líbilo. Nemáme rádi komplexy, které jsou sice luxusní, ale za vraty už nic není jen pustina... Tady jsme vyšli ven a už jsme byli v centru dětí - všude obchody, restaurace, opravdu pravý noční život. Bylo to fajn a nám to takto vyhovovalo.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Hotel se nám moc líbil, dovolená se nám po všech stránkách vydařila a budeme na ni rádi vzpomínat. Tento hotel mohu doporučit svým kamarádům, protože i já bych se tam třeba někdy ráda vrátila...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání