Napsat recenzi

Hotel Melissa, Kleopatra Beach a Alanya

Recenze hotelu Kleopatra Melissa Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 450x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásné místo a okolí, hotel a obsluha super, pláž, nákupní možnosti a možností výletů též vynikající.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování na 3* na vynikající úrovni. Pokoje se denně uklízí, čistý ručních pokud chcete dostanete též každý den. Vybavení plně dostačující (klimatizace, lednička, velká sprcha...), na dobré úrovni, jen sem tam s drobnou závadou (přeci jenom se tam každý týden střídají jiní lidé).

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Je nutné si zjistit něco o stravovacích návycích v Turecku. Základ jídla tvoří zelenina a saláty, ovšem výborně zpracované. Maso je vždy nějaké, jedno či dvě, chutné. Mnohdy též rovnou se zeleninou. Zákusky jsou na medovém základě, též velmi chutné. Je to něco jiného než na co jsme zvyklý, na druhou stranu člověk pozná nové věci. Každopádně je jídlo velmi dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Jednoduše super, zejména personál. Milí lidé, úslužní. Někdy snad až moc :).

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Kleopatřina pláž je skutečně v oblasti ta nejlepší. I když ty ostatní jsou horší jen o trošku. Vstup do moře je mírně prudší (po 4 metrech už 2 metry hloubky). Ale tak je to v Turecku zřejmě úplně všude. Všude písek. Když víte jak hledat, tak narazíte i na hejna rybek. Bonusem je, že každý den z pláže uvidíte minimálně tak 20 různých lodí ("plachetnic") cestujících z přístavu u hradu na druhé straně Alanye. Tyto lodě se zde zastavují, aby se lidé mohli i vykoupat, takže fajn podívaná.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí je park, promenáda, obchod typu Tesco. Protože je to na začátku pláže, tak je tam klidněji. Směrem do centra (1,5 km) narazíte na spoustu obchodů (suvenýry, jídlo, oblečení atd.). Krásný je přístav pod hradem a samotný hrad dělený na 2 nevzdálené části (jedna vstupenka platí na obě) a mešitu. Výstup nahoru po svých doporučuji jen mladým lidem bez dětí (je to ostré stoupání ve vedru přes 30°), ale dá se to :). Na druhou stranu toho pak uvidíte mnohem víc. Jinak je tam spousta možností busem, taxikem...

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Vynikající dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání