Napsat recenzi

Senzační dovolená

Recenze hotelu Kleopatra Life Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 733x
Recenze se líbila: 409 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel z pláže hotel z pláže
  • pláž před hotelem pláž před hotelem
  • návštěvníci karet návštěvníci karet
  • pohled z hotelu pohled z hotelu
  • pohled z bočního balkonu pohled z bočního balkonu
  • i takový je koupací úbor i takový je koupací úbor

Po přečtení starších recenzí jsem měla strach z dovolené.Doufala jsem, že novější postřehy jsou pravdivé. A vyplatilo se. Tak jak se mi ani nechtělo jet, tak se vše obrátilo v naprostou spokojenost. Pohoda, moře bez chyby,jela bych hned zpět.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Krásný hotel, čistý, určitě po rekonstrukci.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

All inclusive velmi dobré,zelenina, maso,několikeré přílohy. Možnost výběru v teplé i studené kuchyni.Ovoce, zákusky. Výborná káva z automatu, voda a různé džusy k dispozici po celý den. A samozřejmě bar. Sám delegát chodil na jídlo sem, protože prý vaří nejlépe z okolních hotelů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel se dvěma výtahy,pokoje menší,ale na přespání dostačující,na sezení na balkoně není ani čas.Výhradu bych měla ke koupelně,voda ze sprchového koutu vytéká ven, ale je to jejich problém,nasákne vždy předložka. Tu ale druhý den vymění, Během pobytu se moc neuklízí, stele se.Možná když není binec,tak není potřeba úklidu.V koupelně fén, na pokoji varná konvice.Ani jsme ji nepotřebovali,vše teče v barech a jídelně.Pitnou vodu v láhvi dodávali každý den ještě na pokoj. Personál velmi milý, vstřícný, se snahou přiučit se nějakým českým slovíčkům. Možnost koupit různé výlety za eura, nebo platební kartou,což je prý výhodnější. Pamukale bylo nádherné, i když dost náročné, je to daleko.Když si to tak vybavuji, tak hotel má bezbariérový přístup. Pro kočárky a hůře pohyblivé hosty dobré.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž..... vyjde člověk před hotel, přejde jednosměrnou ulici.Přejde pár metrů po vydlážděném chodníku s travnatou plochou a je na pláži. Možnost lehátek se slunečníky, placenými, nebo hned vedle volnou část. Písek. Do moře trochu svažitější vstup. Bójky poměrně daleko, tak se dobře plave.Nevím jestli to tam je stále, ale v tuto dobu bylo možné při plavání vidět plavající karety- mořské želvy.Nádhera, ani se moc nebojí. Jezdí se tam na ně dívat výpravy na korábech a my to máme zadarmo a z blízka. Moře vyhřáté, že ani neosvěžovalo.2 hodiny cachtání bez potřeby se jít ohřát.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je umístěn dále od centra města, dá se tam lehce dostat autobusy.Poradí delegát.V okolí spousta obchodů, ale mají jeden nešvar. Prodávají vše za eura a je to hodně předražené. Pokud člověk nechce nic nakupovat jako my stačilo vyměnit 30 euro a ještě jsme měli problém to utratit. Drobnosti jako dárky v nedalekém obchodě kde prodávali za jejich měnu.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Pro nás to byla moc krásná dovolená. Jsme středního věku, tak nemohu posoudit možnost nějakého tanečního vyžití.Určitě by se našlo. Báli jsme se nočního hluku, ale kolem 24.hodiny byl poměrně klid.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání