Napsat recenzi

Kleopatra Life 2023

Recenze hotelu Kleopatra Life Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel po rekonstrukci před 6 lety je již označen jako 4 hvezdičkový hotel.. Vybavení pokoje je dostačující, matrace měkké. Pokoje menší a balkón stěží pobere dvě plastové židle s malým stolkem.

Pláž pouze přes cestu, bazén v hotelu ve velikosti ani ne polovony tenisového hřiště. Pouze asi 10 lehátek a pár stolů kolem bazénu.

Pokud si večer chcete sednout k bazénu u baru máte malou šanci, protože na tolik hostů, prostě kapacita stolů a židlí není. Musíte si sednout do restaurace přední, kde ovšem nemáte ani bar a ani se tam nesmí kouřit.

Je to první hotel kde vám neudělají ani základní koktejl. I za obyčejný kokteil vám naůčtují 9 až 11 euro. Na baru all inclusive b/č víno velmi špatné kvality kyselé bez barvy a chuti, dále pivo to byto Tuborg tak to docela šlo pokud by ho uměly načepovat. Dále z alkoholu místní vodka, gin, whiskey, ouzzo. (o chuti a kvalitě nemluvím :-)) Pokud toto nepijete musíte si vše zaplatit. Pivo 4 eura, panák 5 a koktejly 9-11 euro.

Kuchyně- kapitola sama o sobě.:

Pečivo - výběr nebyl špatný

Zelenina, ovoce- taky dobrý

Různé saláty, vajíčkové, salámové atd.záleželo na dnu před tím co se nedojedlo:-)

Hlavní jídlo- katastrofa

Každý den i na oběd a večeři stejné maso v základu leča, jenom jednou bylo mkuřecí a jindy vepřové.K tomu přidali buď kuřecí mleté nugety k obědu nebo nějaké kmleté maso ve tvaru placičky nebo kuliček.

Jednou za týden na večeři kebab, jednou játra na pánvi, jednou filé z makrely a nebo obalený hejk v mouce ve fritáku.

Použe jedenkrát za týden bremborová kaše (a to myslím včetně oběda i večeře) dvakrát opečené gumové brambory vařené nikdy.

Těstoviny pokaždé i rýže jak oběd tak i večeře. Pokud si ale myslíte, že jako v ostatních hotelech budete mít na výběr nějakou omáčku k těstovinám jako všude jinde tak tady si na to můžete dát tak leda kuuřecí nuget a pokapat kečupem. Na parmezán rovnou zapomeňte.

Opravdu po 3 až 4 dnech se vám tam ani nechce chodit.

Skleničky na pití deci a půl to aby jste toho moc nevypili a to ještě pouze voda se sirupem, nebo čistá. Čaj pouze černý turecký a pokud chcete něco na pití s bublinkami tak to musíte počkat až v poledne otevřou bar a dají vám z mixpultu napodobeninu koly, fanty, sprite nebo obyčejnou sodu.

Tady prostě na tomto hotelu jde vidět že šetří na každém kroku. Na tom by nebylo nic špatného pokud se to nepromítne na kvalite jídla, pití a služeb.

Jednou větou obrovské zklamání, protože Turecko bylo vždy o komfortu poskytovaných služeb v každém směru a tady to není ani náznakem.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Nezapomeňte že hotel je skoro na konci pláže tak pokud chcete jít do centra je to pěšky docela daleko kolem 3km do přístavu tam a nazpět ujdete 8,5km.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení ok ale všude málo místa.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Už bych do tohoto hotelu nejel

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání