Napsat recenzi

Už nikdy do tohoto hotelu!!!

Recenze hotelu Kleopatra Fatih Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 43 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vyhled z chodby pred pokojem Vyhled z chodby pred pokojem
  • Schody, po kterých se chodi na terasu, se rozpadly behem naseho pobytu. Schody, po kterých se chodi na terasu, se rozpadly behem naseho pobytu.
  • Bez komentáře Bez komentáře
  • Klika do pokoje, tezko ricz, kdy ji naposledy cistili Klika do pokoje, tezko ricz, kdy ji naposledy cistili

Nechapu, jak na tento hotel mohl někdo napsat kladnou recenzi. Kazí reputaci celé Alanii. Švábi jak pul dlaně, rozpadle schodiště, jidlo je odporné. Čecha strčí automaticky do vedlejší budovy, která je udrzovana jen tak aby, se nerozpadla, pokoje mrnave, uklid slabší. Brr. Od nikoho z hostů tu neuslyšíte chválu

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Budovy jsou dvě. Do hlavni se dostane kdo podplati recepčniho. Je to malinky hotel. Vstup stylový, majitel je asi sberatel starožitností. Ma tam překrásné kousky nabytku. Inventáře obecně. Ale to je asi tak všechno, co vam tento hotel nabidne pro potěchu. Vedlejsi budova ma vyhled do špinavé ulice, uklizecky z balkonu vyhazuji spinu co vysbiraji v pokojich. O pohledu z oken na chodbach vypovi fotografie. Sanitarni vybaveni rezave. Klima na pokoji funguje dobře, je zde i dobre fungující lednicka.. Tu budete potřebovat na vlastni jidlo. Klima v jídelně žádná, maly fukar u vchodu-nekdy ho zapnou. Muzete jist i venku na zastřešených terasách. Schody na horni terasu se rozpadaji. Obecně je hotel mezi domy v ulici, tudíž tu neprofoukne ani vánek.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Hruza, nasi přátelé vsichni zvraci a maji tezke strevni problemy po 4dnech pobytu. Jidlo je příšerné. 4hlavni jidla na výběr. 4druhy moučníků, meloun a dvoje ovoce, zelenina klasicky:rajcata, okurky, fazol lusky, hrasek atd.. Porad dokola smichane. Majonezy příšerné, raději to nejime, jen jsme okusili a hruza. Voda se tu nesmi pit, ale do tech napoju ji nejspíše dávají..soudíme podle trubek které vedou k tem automatum - z obyčejných sudů , nezakrytych. Co je tam za vodu je tajemstvi hotelu. Kupujeme si v marketu vodu v petkach. Vemte si konvici na vareni kafe, a radeji i sve kafe, jejich kávovary vypadají na rozpadnuti, pořád jim tam sviti servis a ten nedělají. O tom jak jsou špinavé se nedá ani vypisovat.. Hrůza. Čaje tu nemaji v nabidce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Nikdo se tu nešklebi, jsou vetsinou v klidu. Nesnaží se navazovat konverzace. Na recepci se s vama hadat nebudou, ale nevyhovi vam v nicem. Napr. Chtěli jsme raminka na šaty do skříně - drobnost dle meho soudu. Zasmal se napsal si to... Tedy aspon to tak vypadalo a tim to skoncilo. Raminka jsme nedostali. Oblečení mame na hromadě . Vymena pokoje nehrozila ani za uplatu. Vsude maji kamery i na ruce recepcniho..uklizecky jsou tu dobre i horsi.. To je individuální. Uklid po jidle zabezpecuji mladi kluci. Celkem se snazi, ale vse je tak jen na povrchu uklizeno, do detailu se moc nepousti.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

More neni klidne, jsou tu dny s velkymi vlnami. Pláž písčitá. Musite si najit pláž, kde nejsou obrovske kameny v mori. Některé úseky jsou bez nich. Tam muzete bez bot. Lehátka a slunečníky si musíte zaplatit primo na pláži. Cca 200kc na den. More celkem čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Rušné ulice, hodně kočiček

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Tato destinace nabízí krásné vylety, přírodu , ojedinělé je zde Delfinarium, ktere budete tezko hledat v jinych zemich. Muzete si i "zašopovat" , obchodu s ruznym zbožím je to mnoho. More take dobré. Tento hotel ovsem pokazi dojem z cele dovolené. Berte to tak, ze malo peněz skoro zadna muzika. Koupili jsme to last-minute za cca 10500/osoba/tyden, takže to bereme tak, že za cenu letenky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání