Napsat recenzi

Super dovolena

Recenze hotelu Kleopatra Dreams Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 954x
Recenze se líbila: 522 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Byla jsem s kamaradkou uz po treti v Turecku a tento hotel je opravdu krasny,cisty a velice prijemny a ochotny personal.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoj cisty,vyhled na more,proste spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jidlo velice chutne,pestre,kazdy si musi vybrat.Kdyz ctu recenze,ze jidlo je porad stejne,tak bych chtela videt,jak se doma stravuji.Vzdy byl vyber veliky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je vybaveny dobre.nemuzu hodnotit bazen,chodily jsme po snidani k mori.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Kousek k mori,jenom pres cestu,more dopoledne ciste,odpoledne naplavene necistoty,vypustene z lodi.Je to skoda.Plaz pekna,ele neuklizena,ale za to muzou kuraci,kteri nedopalky pichaji do pisku,i kdyz maji k dispozici popelniky.Slunecniky by mohli byt vetsi a ve stojanech,casto padaji kdyz fouka. Nestoji zrovna malo.e

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okoli hotelu pekne,kousek autobus,ktery vas zaveze do centra,ale i pesky je to pekna prochazka.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Byly jsme moc spokojene,klidne by jsme se vratily znova

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 29
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jan thorovský: cena plážového setu - 16. 7. 2014 21:58

Kamarádky z Moravy, jste nejčerstvější přispívatelé v recenzích, proto dotaz na vás.Líbí se nám recenze tohoto hotelu a z dlouholeté praxe víme, že je dobré dát na většinovou spokojenost(nebo nespokojenost) recenzentů. Prosím vás tedy o konkrétní cenu 2 lehátek a slunečníku na pláži. Je trošku mimo praxi, že plážový bar v rámci AI je zdarma a lehátka +slunečník se platí. Díky za odpověď, Jan Thorovský s manželkou. reagovat

Eva: Re: cena plážového setu - 17. 7. 2014 21:06

Cena plážového setu byla 5eur.ale my jsme si to zaplatily na 9 dnu a měly jsme 1 gratis.Tam to tak je že plážový bar je Al,ale lehátka se platí.Rekli nám že plážový bar je málokde v ceně Al.Vřele mužem doporučit tento hotel,byly jsme moc spokojené. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání