Napsat recenzi

Turecko 2019

Recenze hotelu Kleopatra Ada Hotel **** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 157x
Recenze se líbila: 209 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z okna pokoje pohled z okna pokoje
  • Vstup do hotelu. Vstup do hotelu.
  • promenáda a moře promenáda a moře

Hotel s jedním barem u bazénu. Bazén na počet hostů je malý. Občerstvení na baru standard. Pivo v plastovém kelímku, ale dalo se. Odpolední svačinka pouze buchta. Moře pěkné, pláž č. 20 vše za poplatek, místy nepořádek na pláži. Během pobytu v moři výskyt nepořádku z mletého plastu a odpadu z myček. Při zakoupení slunečníku a lehátek v hotelu s 10% slevou bylo místo na pláži vyhrazeno mimo přední řady. VIP místa jen pro hosty, kteří si zakoupí servis na pláží a utrácejí na baru u moře za své. All exklusive. zde neplatí.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Celkem dobré, lednička byla ve skutečnosti topidlem a přes noc nestačila vychladit zakoupené nápoje.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Při plném obsazení hotelu a při chování některých hostů pochybily některé druhy jídel na straně jedné a značné plýtvání s jídlem od některých hostů na straně druhé. Chyběla zralost ovoce, zmrzlina nebyla ani za poplatek, .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál se snažil, ale pro tolik hostů obsluha na baru nestačila. Úklid prováděn 3x za 12 dni pobytu.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Až na plně placené služby v prostoru pláže No 20 a na rozdíl od některých zemí se prostor pláže nečistil. Bohužel v moři se objevovaly asi z lodí nečistoty včetně zbytků plastů a bublinek ze saponátů z myček. Jinak SUPER , vlny mírné, teplota moře OK.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Je kam jít a kde utrácet. Pozor na záměnu cen Tur. lir a euro zejména u mladých prodejců. Výhodnější je platit v TLR. Smlouvat se vyplatí.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Mnoho hostů podalo delegátce písemnou stížnost na služby a asi záleží na mnoha místech ubytování. Nedá se srovnávat např. s rezortem DRITA v Kargičaku, a s ADA rozsahem a službami.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání