Napsat recenzi

Dovolená supper ale ne v tomto hotelu

Recenze hotelu Hotel Sara *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 231x
Recenze se líbila: 416 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za cenu kterou jsme zaplatili bylo velké zklamaní s hotelem a stravou

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Tento hotel se nabízí pod tři hvězdičky plus ale to tomu neodpovídá typovala bych tak dvě,pokoje malé a staré do křesla jsme si rači ani nesedli.A když nám dodali přistýlku pokoj se ještě zmenšil. Prostě jen na vyspaní ale 3 lidi se tam dost motají vůbec žádný prostor.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Na stravě mají co vylepšovat pořád se jídlo jen opakovalo a když jste nepřišli v čas tak nebylo s čeho vybrat vůbec nedoplňovali. A jak někdo píše o hranolkách a ke snídani lívance tak to jsme ani nezažili.Každý den byli jen vajíčka na tvrdo ,šunka 1 talíř, salám 1 talíř víc nedali takže jste si museli přivstat.Během 12dní byli jen 2 krát míchané vajíčka, jednou makrela na grilu , jednou vařená ryba a gyros taky jednou.Pořád se opakovalo mleté a kuřecí.A co se týče ovoce tak každý den meloun a hrozny a dvakrát blumy to bylo vše z ovoce. Jo a ta makrela z grilu která zůstala byla druhý den k obědu jen přelitá omáčkou a tak to dělali i s grilovanými karbenátky. Ale co měli vynikající tak rolády z piškotového těsta.Jinak co se týče těstovin tak převyšovala rýže a cizrna asi třikrát brambory a dvakrát kaše ale mohli by se to naučit kombinovat .Karbenátek s rýží nic moc chut´,kuřecí nugetky a rýže to opravdu nešlo do sebe.Každý den dopoledne a odpoledne tam byla paní a dělala plněné placky ty byli výborné mohli jste si je dát se sýrem,bramborem,cukrem nebo jen tak samotné. Sobota a neděle měla volno a to nám chybělo.Nejsem nějak náročná na stravě ale opravdu mají co zlepšovat třeba tím že nemusíte brzo vstávat aby na vás zbyla nějaká snídaně a ne jen vajíčka na tvrdo a to se týče i s obědem a večeří.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení hotelu měli by podniknout rekonstrukci pokojů a vyměnit nábytek.Nefunguje wifi mají naše stránky zablokované. Číšnici ti byli skvělí kmitali od rána až do pozdních hodin a nikdy nedali najevo únavu pokaždé se usmáli a dokonce se snažili i nějaké slovíčka česky. S úklidem naprostá spokojenost každý den uklizeno,ustláno a každý druhý den čistý ručníky.Jen kdo se tam neuměl chovat byl provozní pořád jen číšníky za něco buzeroval a on se jen šklebil divým se že tam ještě je dokonce sprdl číšníky že nám nalívají moc vodky nebo ginu.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž čistá moře teplé pozvolný vstup krásný výhled na hrad kousek od hotelu jen přes parčík a lehátka jsme ani nepotřebovali.Kleopatřinu pláž můžu vřele doporučit jen pozor z výběrem hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hned za hotelem začíná hlavní ulice kde je spousta obchůdků a kaváren a pokud vás nezlákají obchodníci k tomu že vás to už přestane bavit jít dál dojdete do přístavu je to moc pěkná procházka a zpátky se můžete vrátit spodní ulicí kde je taky spoustu obchodníků a kaváren, nebo se můžete projet vláčkem,kočárem a z hradu je nádherný večerní výhled ale musíte si vzít taxi ale víc jak 10 euro jim nedávejte a do jednoho se vejde 5 osob.Dení výhled jsme nestihli.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Dovolená se nám vydařila co se týče místa pobytu není si na co stěžovat a věřím že se tam ještě někdy vrátíme jen si budeme dávat větší pozor na výběr hotelu

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 18 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání