Napsat recenzi

Hotel Bilkay - pěkná dovolená

Recenze hotelu Bilkay Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 600x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Malý hotel s perfektni polohou

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Náš pokoj byl čistý, vybavený novým moderním nábytkem, s pěknou moderní tapetou. Koupelna také nová (opravená), obklady působily luxusním dojmem. Balkon se stolečkem a 2 židličkami. Všude bylo čisto, uklízelo se každý den, každý den byly vyměněny ručníky. Jen doba úklidu byla dosti nepravidelná a často přišla paní uklízečka až po obědě, když jsme se v pokoji schovávali před sluníčkem. Ale jinak pokoj nás příjemně překvapil. Prý snad jsou pokoje v každém patře zařízeny v jiném stylu - my měli celkem moderní, evropský, příjemný:)

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

My jsme byli spokojení. Něčekejte žádný obrovský výběr (je to jen malý hotel), každý den byl výběr v podstatě obdobný. K obědu a večeři byl vždy jeden druh masa (jako teplé jídlo), což může chlapům připadat málo, ale nám to nevadilo. Vždy bylo na výběr z více příloh (vždy rýže, k tomu hranolky, brambory nebo pečivo), spousta čerstvé zeleniny, zeleninových salátů, i s dresingy, často zeleninové masové směsi (teplé). Prostě vždy hromada zeleniny na všechny způsoby. K tomu výběr z min. 6 druhů sladkých zákusků ( řezy, puding, něco jako naše listové pečivo, sušenky...) a 5 druhů ovoce (červený a žlutý meloun, broskve, nektarinky, jablka, ryngle, třešně) - melouny byly vždy (mimochodem výborné). Na pití vždy čaj, nekolik druhů kávy z automatu, 2 džusy (suché pití), voda, mléko. K snídani více druhů pečiva, máslo, marmelády, kompoty, čerstvá zelenina, olivy, 2 druhy salámu, asi 6 druhů sýrů, vařená vejce, teplé párky, teplá zeleninová směš (něco jako naše lečo). Ze všeho nejvíc nám chutnala jejich rýže, černé olivy a oba druhy melounů (dávali jsme si je jako zákusek po každém jídle). Během dne mezi jídly se chodilo pro pití k baru u bazénu, alko, pivo, nealko, káva, čaj....nalévané do skleniček. Shrnutí: my jsme byli spokojeni (ale někomu může chybět větší výběr masa).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál příjemný, číšníci usměvaví (na ženské pohlaví asi víc:), domluvíte se s nimi anglicky i rukama-nohama. Jen jedna paní na receci anglicky moc neuměla, ale nakonec jsme se dohodli.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž nádherná, velká, s pískem, po kterém se krásně prochází. Lehátka a slunečníky se platily, ale nebyl problém položit si prostěradlo kdekoliv mezi (buď před lehátka směrem k moři nebo byly na pláži i mezery bez lehátek). Moře čisté, v červenci krásně teplé (tak akorát na mírné osvěžení). Jeden den moře přineslo trávy, které ale postupně do dvou dnů zmizely. My měli 1 den moře klidné, ostatní dny pak byla červená vlajka s většími "houpacími" vlnami - dobré vyřádění, ale pro plavce. Malé děti se bály...ale vlny nemůžete ovlivnit. Dalo se sedět na kraji a nechat se příjemně podlívat. Občas kolem prošel místní policista, ale nevíme, co vlastně hlídal. Nebýt vln - opravdu nádherná, dlouhá a čistá pláž a krásné moře (šnorchl je ale zbytečné si brát, není tam nic vidět).

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel leží v perfektním místě. Cestou k pláži projdete kolem 1 stejně maličkého hotelu, přejdete silnici a přes plážovou restauraci už jste na pláži. V úrovni hotelu na pravé straně začíná dlouhá promenáda kolem pláže, na levou stranu hlavní ulice plná restaurací, barů a hlavně obchodů - perfektní na večerní procházky!

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Vlastně si nemáme na co stěžovat - pláž nádherná, z hotelu blízko na pláž i do města, pokoj pěkný a čistý, jídlo naprosto dostačující. Podle nás, úplně nejspokojenější tu bude mladší generace, která ocení polohu hotelu.

Starší lidé, kteří chtějí mít na dovolené spíš klid, by mohli být večer rušeni hudbou z barů v blízkém okolí ve večerních hodinách (ale pokud se na noc zavřelo okno i dveře na balkon, nebylo téměř nic slyšet).

Pro malé děti není asi úplně nejvhodnější bazén - vcelku malý...část pro malé děti, které neumí plavat, měla asi1x1,5m - tzn. počítat spíš s trávením času u moře než u bazénu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání