Napsat recenzi

Spokojenost s určitými výhradami

Recenze hotelu Hotel Aroma *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 346x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z balkonu na hrad a pláž výhled z balkonu na hrad a pláž
  • zákusky k večeři zákusky k večeři
  • výhled z pokoje na balkkon výhled z pokoje na balkkon
  • kreativita pokojských :)) kreativita pokojských :))
  • noční přístav noční přístav
  • noční přístav II noční přístav II
  • pohled do koupelny pohled do koupelny
  • pohled z balkonu na bazén pohled z balkonu na bazén
  • banány dozrávají přímo před hotelem banány dozrávají přímo před hotelem
  • západ slunce nad Kleopatrou západ slunce nad Kleopatrou

Ubytování téměř v centru města není až taková výhra, jak jsme předpokládaly - dlouho do noci hlasitá hudba z několika stran. Hotel by potřeboval renovaci - zejména koupelna mele z posledního. Jídlo - polopenze - poměrně malý výběr a jídlo na pohled pěkné, ale

dost bez chuti. Hotel nemá vlastní úsek pláže, což je taky nevýhodné.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj v pátém patře s krásným výhledem na hrad a na pláž poměrně malý, ale útulný.

Tradičně málo úložných prostorů, v pokoji minibar, který je zpoplatněný. Klimatizace

funkční a poměrně tichá. Malý balkon s dvěma ratanovými křesílky a věšákem na prádlo. Koupelna zoufale volá po rekonstrukci - sprchový kout má jen závěs, který je krátký, takže po každém omytí plave celá koupelna a následně si vodu nosíte i do pokoje. Hlavice sprchy je upevněna napevno ve výšce, takže ať chcete nebo ne, při sprchování si namočíte i vlasy. V koupelně je k dispozici fén na vlasy a kosmetické zrcátko, které je však hledem k nedostatečnému osvětlení koupelny nepoužitelné. Během našeho pobytu jsme musely požádat o opravu sprchy.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Vzhledem k možnosti srovnání s dvěma dalšími hotely v Alanyi (Kleopatra Celine, Mellissa) jsme byly jídlem trochu zklamané, jednak je poměrně malý výběr, zejména snídaně jsou stále stejné, a jednak nám jídlo připadalo dost málo ochucené. Hotel má

ale vynikajícího cukráře - v zákuscích byl výběr opravdu velký - viz foto.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel má malý bazén s nedostatečným počtem lehátek, celkem dobře udržovaný, ale nešťastně umístěný - prostor kolem bazénu slouží pro stravování, takže koupání je

dovoleno do 17 hodin. Potom už číšníci uklidí lehátka a začnou rozmísťovat a prostírat

stoly. Jak už jsem uváděla, hotel by potřeboval rekonstrukci. Služby hotelu jsme žádné nevyužily, takže nemůžu hodnotit. Personál byl vesměs velmi ochotný a příjemný. Pokojské uklízely každý den, podle potřeby měnily ručníky a jednou za pobyt vyměnily i povlečení. Nápoje, které si k jídlu platíte, jsou předražené. Během našeho pobytu byl 2x program: jednou břišní tanečnice, jednou národní tance.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Kleopatřina pláž je pár metrů od hotelu - nechybí sprchy, WC. První dny jsme vyzkoušely úsek pláže č. 9 a 10, ale nakonec jsme skončily na úseku 11, kde obsluhoval Ali - slušný, ochotný, nevtíravý a kde jsme si domluvily nižší cenu za plážový set: za dvě lehátka a slunečník 12 lir. Jinde se platilo 15 lir. Pláž je krásná, voda jako kafe, občas, když jsou větší vlny, je ale zvířená a přináší i nějaké odpadky - patrně z výletních lodí, které celý den projíždějí poblíž pláže.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Hotel je umístěný mezi mnoha dalšími hotely, z jedné strany hotelu je restaurace pod širým nebem, kde každý večer vyhrávala živá kapela (velmi hlasitě). Hned vedle vchodu

do hotelu je směnárna, která měla velmi slušný kurs. Do centra je kousek pěšky. V centru

spoustu příležitostí k nákupům, posezení u vínka nebo piva. Pokřikování místních obchodníků a číšníků je třeba brát s humorem - jako místní folklór a nenechat se tím

otrávit.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Dovolenou jsme si užily i přes uvedené nedostatky. Alanya je krásné město plné zeleně a parků a lidé jsou přátelští. Jen letecká doprava v nočních hodinách nám začátek a konec dovolené hodně znepříjemnila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání