Napsat recenzi

Barbora Vacková

Recenze hotelu Aslan City Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 313x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel je skromnější, ale na nic si nemůžeme stěžovat. Ochotný personál, výborné jídlo, pláž blízko, obchody a restaurace také. Hotel odpovídá počtu hvězdiček. Ale jídlo se mi zdálo být lepší než na 3 hvězdičky.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel není nijak super luxusní, pokoje jsou menší, celkově je hotel trochu stísněný (okolo bazénu téměř žádný prostor, malé balkonky, tmavé chodby), ale nám to nijak nevadilo, pobyt jsme si užili.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo nám chutnalo velice. Velký výběr, dobře připravené, hodně zeleniny a ovoce, zákusky. Vždy jsme na jídlo chodili mezi prvními, tak třeba je to i tím. Nevařili jen typickou tureckou stravu za což jsem já osobně byla ráda. Zákusků měli na výběr spoustu, záleží samozřejmě na chuti. Odpolední snack u bazénu byl taky super, zapečené toasty na jedničku. Přítel je zvyklý jíst 6x denně, takže nechyběl na jediné svačině ani jiném jídlu a vždy si chválil. Dalo se najíst i zdravě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál příjemný. Pokoj vždy uklizený, bez problému. V hotelu je hodně rusáků, tak mi přišlo, že se k nám chovali i hezky kvůli tomu, že jsme na ně byli milý (tak normálně, ale kdo zažil na dovolené ruské občany, tak ví).

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

K pláži se šlo přes silnici, kde je dobré si dávat trochu pozor. Pláž se nám moc líbila, je udělaná pro invalidy, takže část pláže je udělaná z dřevěných dlaždic. Na pláži byly sprchy zdarma, záchod za poplatek (myslím, že euro, nejsem si jistá, ale za to byl záchod moc pěkný a čistý, paní u něj byla celý den).V Turecku už jsem byla, takže čisté a teplé moře jsem očekávala a mé očekávání se také splnilo. Snad jeden den bylo trochu kalné, ale nic hrozného.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je vtěsnaný v ulici naproti aquaparku. Trochu rušnější, ale na druhou stranu to je v Turecku úplně běžné a musí se s tím počítat. Pro rodiny s dětmi asi nic moc..žádné velké vyžití, ale pro mladé či starší páry určitě doporučuji.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nám se dovolená líbila. Byla jsem v Turecku už ve stejné lokalitě v hotelu Kleopatra Royal Palm, který měl asi hezčí zázemí, prostornější celkový areál i pokoje, ale s jídlem jsem byla spokojená asi víc v hotelu Aska Kleopatra Beste. Byli jsme mimo sezónu a v hotelu snad jediní češi. A personál za nás byl asi rád..

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání