Napsat recenzi

není all inclusive

Recenze hotelu Anjeliq Downtown Boutique Hotel (ex Kleopatra Güngör) *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 268x
Recenze se líbila: 380 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

1 a 2 patro katastrofa, manager vždy ubytuje v prvním nebo v druhém patře a potom komu se to nelíbí a ozve se, nabídne pokoj ve 4 a 5 patře s výhledem na moře za 40euro. My jsme zaplatili, pokoj byl v 5 patře na rohu, 2 balkóny, nová klimatizace, nové postele, vše naprosto nové, s tím hnusem v prvním patře se nedá porovnat a opravdu to za to stálo. Večery jsme trávili na balkoně, protože dole na baru nebyla klimatizace a nedalo se tam vydržet. Navrhuji tedy v cestovce si zaplatit promo pokoj a potom na místě si vybrat a doplatit (pouze s manažerem). Jídla byla vždy v určeném čase a mezitím nebyl vůbec žádný snack ani ovoce, vše odnesené do kuchyně. Hlady rozhodně netrpíte, ale není to all inclusive, jídlo - maso, rýže, saláty, ovoce, nám chutnalo, ale jsme nenároční.

V žádném případě nedoporučujeme jet s ***** předposlední den nám průvodkyně paní K***** oznámila, že ve 12h nám končí služby all inclusive ( letadlo odlétalo ve 23 15h) a že si můžeme za 8euro doplatit oběd nebo za 30 euro do večera všechny služby i s pokojem ( začínali jsme snídaní a snídaní také končili ), to nás všechny naštvalo a už z principu jsme odmítli. Průvodkyně se už s námi o tom odmítla bavit, že prý nám to měli sdělit v kanceláři při podpisu smlouvy a je to naše chyba.( chvílemi jsme měli dojem, že je s manažerem domluvená)

Seděli s námi u stolu klienti ***** a *******, ti měli na nástěnce vedle recepce napsáno, že čerpají služby all inclusive až do odjezdu. Takže my jsme až do večera byli u bazénu "na suchu" a oni v klidu jedli a popíjeli, i když zaplatili stejnou cenu.

Nakonec to dopadlo, že k nám ke společnému stolu donesli pití a jídlo a my jsme do večera hodovali. Večer jsme všichni odlétali.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

hodnotíme pouze 5 patro - rohový pokoj

jak už jsme psali 1 a 2 patro hnus

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

bar se zavřel ve 22 30 a poté jste nedostali ani vodu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál mimo manažera výborný.

Bohužel úklid nic - moc.

Nejhorší je hroznej výtah

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

nádhera

pláž poloprázdné, nádherná teplá voda, opravdu pouze 50m pláž

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

pro mladé - živo

samé hotely a obchody ( nakupujte pouze v okolí hotelu - daleko levnější ceny)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

celkem se nám líbilo, ale zkazil to poslední den, ukončenými službami ve 12h a celkovým přístupem delegátky ( letadlo odlétalo ve 23 15h) díky tomu příště pojedeme s jinou cestovkou anebo si přímo do hotelového voucheru dáme zapsat, dokdy čerpáme zaplacené služby

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 59
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání