Napsat recenzi

dovolená září 2013

Recenze hotelu Anjeliq Downtown Boutique Hotel (ex Kleopatra Güngör) *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 722x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

do turecka jsme leteli poprve,tak jsme nevedeli do ceho jedem,recenze strasidelny,ale vse bylo ok.jiste nejaky nedostatky to melo,napr.pani delegatka vam pri prvni schuzce nabídne vylety 1krat tak drahy,nez lze zakoupit v kamennych jako by vyletnich cestovkach na hlavni tride a je jich spousta,z vlastni zusenosti muzu doporucit vylet na extrem jeepy,vyborny zazitek s moznosti zakoupeni fotek a cd z vyletu,vsichni ridici a "kameraman" vyborni bavici.od pani delegatky jsme si koupili lazne a velka chyba to byla chtela 25euro a na "ulici" chteli 10 euro......prodejci vam daji potvrzeni a pristavi odvoz primo k hotelu.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

ubytovani bylo normalni s terasou a vyhledem na pravo bazen a do leva na more.uklid denne tak nejak v norme,rucniky menili denne.pani na uklid byla pokazde jina,tak jsme jim na polstari nechavali dolar.fen v koupelne byl,toaletak a jejich malinkaty mydlo taky,voda vzdy tepla.klimatizaci jste si zapli kartou pri prichodu,bohuzel dostanete jen jedny klice a tim padem nejde klima.mit pustenou kdyz jste venku,na karte je i privareny klic,maji to chytre vymyslene.tv na pokoji,ale jen jejich programy.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

musim rict,ze po precteni milionu recenzi u jinych hotelu,tady bylo dostatek zeleniny varene,cerstve,obrovsky vyber ovoce,melouny,hrusky,vino,banany,maliny,fiky,k hlavnimu chodu masove kulicky,jindy placicky,valecky-jejich mlete maso,k tomu kus kus,nebo ryze,spagety,testoviny,hranolky,jednou za pobyt grilovane maso na pridel 1 kus a to same ryba.polevka bud vyvar,nebo rajska,nebo nejaka bila,nevim chut,nemela jsem.vyber ovoce a zeleniny je tak velky,udajne majitele vlastni o.z.je fakt,ze si vystojite frontu,ale to je snad vsude,vzdy dost taliru a priboru,pomocnici asi deti z rodiny hned sklizeji ze stolu,takze nebyl problem s mistem,jediny co nam tak nejak vadilo,nebyla pustena vubec zadna hudba po celou dobu,alespon potichu,protoze jsme si pripadali,jako ve skolni jidelne,cinkani priboru a nic jineho.byly mezi nami i rusove,ale normalni,chovali se slusne,ale nabiraloi jidla jako pro celou vojenskou rotu a pak se to zbytecne vyhazovalo,ale i nasi to delali,pritom nebyl problem si dojit znovu.opravdu vseho bylo dostatek.jeste k snidanim trochu napisu,vzdy bylo mleko lupinky,jogur,marmelady,med,varena vajicka,salamy,parky, a zase hromada ovoce a zeleniny.kava ,caj po cely den z jejich samovaru a automatu.po cely den byl automat na sladke napoje a barel vody.na baru bylo mozne mit coca colu-pepsi,vino,gin,rakie,tocene pivo,ale jen do 23 hod.zmrzlina nebyla v programu,ale pred vchodem ji prodavali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

vybyveni v celku dobre,wifi na recepci zdarma,fungovala v oktuhu 50 metru,bez vypadku,vytah fungujici,personal prijemny,jen jeden pan na baru se tvaril,ze je tam za trest,ale tim,ze je to rodinny podnik,tak se hodne snazili a i tohoto pana vymenili a asi za trest,sbiral nadobi....

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

nadherna kleopatrina plaz,lehatka za poplatek 6-8 euro na den,ale kdyz si to zakoupite na recepci,tak zaplatite 6 eu a jeden den je zdarma.ale da se lezet krasne na pisku,hned naproti hotelu se da koupit levne slunecnik,more nadhery,cisty i lidi si po sobe uklizeli,skoro vsichni.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

okoli hotelu jedna velka predrazena trznice na vsechny strany,maji nadherne osusky,v krasnych barvach,vdecny darek z dovoleny.doporucuji autobusem smer pristav,nadherne vyletni lode,ktere pluji i kolem plaze a maji pustemou hudbu velmi nahlas,aby nalakali dalsi zajemce,my jsme nepluli,pristav jsme navstivili den pred odletem a udelali jsme chybu uz jen kvuli fotkam,jak byly ty lode krasny!!!moznost letu na balonu,vodni banan,skutr to tam fungovalo hodne dobre.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

spokojenost,kdyz jsme byli tam,tak jsme rikali,ze priste pojedeme do 4-5 hvezdicek kvuli jidlu,zdal se nam maly vyber masa,ale po precteni x recenzi,jsme usoudilize jsme se meli kralovsky.letos chceme znovudo turecka,nekam jinam,tak snad budem spokojeni.jen ty ceny mi prijdou premrsteny,loni jsme byli tady za 16 tisic na osobu a ted skoro 20 v lastu mi prijde premrsteny!!!jeste pro mlady,v pristavu je jedna diskoteka vedle druhy,tak o zabavu budete mit postarano a autobus stavi primo u hotelu...stoji 1eu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání