Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Utopia World Hotel ***** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 160x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Už jsme byli leckde, ale tentokrát jsem odjížděla domů nadšená i smutná zároveň. Krásný hotel, příjemní zaměstnanci, úchvatný výhled. Přijeli jsme krátce před sezónou. V hotelu je možno se domluvit anglicky, rusky, polsky. Většinu klientely tvořili mladí Rusové s malými dětmi a bylo to v pohodě. Když oficielně začala sezona, byl v jídelně mumraj, ale to už jsme odjížděli. Škoda, že je hotel asi 120 km od letiště, je to trochu daleko.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Bydleli jsme v bungalovu, nechávali jsme pokojské euro (ale to děláme všude). Vždy uklizeno, čisto.Pokud chcete vyměnit ručníky, hoďte je do vany. Při příjezdu nám byla nabídnuta možnost bydlet v hlavní budově, ze které je výhled na moře za příplatek 20 dolarů na den. Odmítli jsme - chtěli jsme klid. Krásná zahrada, vzrostlé stromy, květiny.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Skvělé - jinak to nejde říci. Třetí den jsme už nemohli. Kuřecí, jehněčí, ryby, losos, steaky.

Ovoce - melouny, broskve, meruňky, jahody, ryngle. Zeleninové saláty všech druhů. Občerstvení se rovněž podává v aquaparku(,skvělá pizza) v baru u moře (výborná grilovaná kuřata) a večer se venku před hotelem griluje. Pouze za čerstvý džus vymačkaný z pomerančů se platí tuším 3 eura a pak venku stojí stánek s cukrovou vatou a kukuřicí, kde se také platí 3 eura. Nevyužili jsme - cukráři neměli konkurenci.

Káva byla z automatů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Ochotní, nevtíraví. Nečekají na bakšiš - je ale možno dát do společné kasičky, pokud jste spokojeni. My byli. Naproti recepci je služba, které můžete hlásit závady - dokonce chodí a sami se ptají hostů, zda je vše v pořádku.

Animační programy každý večer a naprofesionální úrovni. Na začátku večera vždy něco pro děti, pak pro dospělé.

Pěkný aquapark.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Trošku horší přístup, za to ale hotel nemůže. Bus vás doveze k výtahu, kterým pak sjedete na pláž. Dostatek lehátek a slunečníků. Ručníky jsou na karty- zdarma - vydávají je v hotelu u tureckých lázní a také na pláži . Přístup do moře z pláže a z mola. Možno zkusit parasliding, vodní skutry a jiné vodní radovánky. Dá se šnorchlovat - jsou tam i rybičky, zvláště když je hoši z baru přikrmí žemlí.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Zelené, do města jezdí od hotelu bus za 1 euro. Byli jsme na výletě - džípy a pak na rafting. Ty džípy byly velké zklamání, nedoporučuji (jízda po tureckém venkově - vlevo rajčata, vpravo okurky). U raftingu počítejte s tím, že voda je opravdu studená. Nenechte se protahnout vodou před naloděním - budete mokří a bude vám zima. Za 5 euro půjčují gumové boty do člunů.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Výborný, určitě se vrátíme - já bych jela hned. Snad jen upozornění pro starší - hotel je na kopci, bungalovy a bazény v kopci - hodně schodů, i když jsou tam i výtahy, občas bolí nohy. Tak to je snad vše.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání