Napsat recenzi

Vše na 50%

Recenze hotelu May Garden Club Hotel **** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 168x
Recenze se líbila: 531 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel určitě neodpovídá 4 hvězdičkám!!!!!!!!!!!!!Už má dost za sebou.Personál se věnuje hodně Rusům,Češi a další národnosti,jak se říká,na druhé koleji,což je velmi urážlivé a ponižující!!!!!Pláž by měla být na tuto hotel.kapacitu větší,prostor tam je.Hned jak končí z jedné strany lehátka,začína pláž,hřiště na volejbal.Ohromně nepraktické,balon lítal po turistech na léhátka,mohl všechny zranit . U hry někteří opilý Rusáci řvali,nebyl klid na relaxaci,malé děti na pláži spaly,nebrali na nic ohled.U jídla totéž,nevychovaní,neústupní,jak jsem nikdy na dovolené nenadávala,tak tady na ně dost často,HRŮZA!!!!!!!!!Díky této národnosti jsem měla zkaženou dovolenou,nikdy ještě nezažila!!!!!Včetně našich delegátů,kteří nás stále za vše nutili dávat tzv."BAKŠIŠ"(u nás dýžka)aniž by to někteří zaměst.a jiní vůbec chtěli!!!!!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Byli jsme ubytovaní i v lepším a méně hvěz.hotelu.Hned po ubyt.na našem pokoji bylo dost reklamací na recepci.Praskaly žárovky ,v koupelně 2x vyhořel fén,pak dali třetí už úplně nový,takže jsem se ho nebála vzít do ruky,sprchový kohoutek nešel po prvním osprchování utáhnout,takže tekla vařící voda ve sprchovém koutě celou noc,druhý den šli ihned reklamovat.U umyvadla špatně odtékala voda.Uklízení nic moc.!Lehátek na pláži málo,staré a zničené pláž.slunečníky jak u moře,tak i u bazénu.Stačili vše obsazovat Rusky mluvící,včet.venkov.stolů na jídlo.Dělali si ručníkové rezervace na vše,co jsme chtěli,abychom měli.Ještě nezažila,děs!!!!!!

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Málo masa,jen kuřeta,někdy i na příděl,ryby 3x za pobyt a také na osobu jen jednu - příděl.Málo ovoce,mandar.i pomer.2x a na příděl,žádný banán - soběst.pěst.banánůa nikdy nebyly.Nezralé švestky a zelené kyselé hroz.víno ,jablka,to bylo stále.Hovězí 2x za celý pobyt,1x vařené bram.ve šlupce,zeleninové saláty,zelenina a polevy na ně dostatek.Přílohy rýže,těstoviny,americ.brambory,každý den,někdy hranolky a vše mastné.Co se nesnědlo při obědě,zdělalo se na večeři,alespoň nám to tak připadalo,vč.orest.zeleniny např.lilku atd.Nějaké průjmy českých klientů byly,i mne potkaly,velice nepříjemné,ale naštěstí černé uhlí a endiaron zabraly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Jedna vestavěná velká skříň,špatně šly dveře zatahovat,nábytek starší,úklid dostačující,kuchaři dávali některé jídlo přídělově,když chtěla víc,nedali,neusmáli se,více vyhovovali Rusům,číšníci ustrojení nic moc,hlavně jejich kalhoty a obuv. U některých děs,moc rychlí na odnášení ze stolů.Brali i nedopité sklenice, celé nepožité jídlo,aniž by se zeptali,osobně se mi to stalo!Hrnky a podšálky na čaje a kávu některé špatně umyté!!!

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž blízko u hotelu - hotel pláž,písčitá, ale malý prostor na hodně turistů,některé sluneč.a lehátka rozbité,bufet na pláži dostačující,ovšem v blízkosti pláže jsme postrádali WC !!!!!!!!!!!To bylo daleko( venkovní WC) v hotelu ,takže jsem byla svědkem,že to pán nestihl, a u hotelu venku se muselo hadicí stříkat!!!Moře teplé- 28,možná i 30st. ze záčátku velké,pak už menší vlny,čisté.Šnorchlovala,ale nic moc zajímavého,na Egypt to tady nemělo ani zdaleka,i celkový pobyt,nejen moře!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hezké,ale u hotelu frekventovaná hlavní silnice,hodně aut,byly slyšet i v noci na pokoje.V okolí hodně krámků,každé úterý od rána do večera velký trh se vším,co chcete koupit.Ten byl fajn,u některých prodejců dobře usmlouváte!!!

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Tento hotel vypadá v katologu nabídek navenek velice slibně a hezky.Ve vnitřku a s obsluhujícím personálem,je to už horšíAle přežít se dá,přežili jsme i s rusky mluvícími,i když jsme se skoro každý den špatně vyspali.Každý večer ohromně hlučné diskotéky, hlavně pro ně,a pak do rána bíleho pili,zpívali,užívali si,ale na ostatní nebrali ohledy. Ovšem my si raději ani nechodili stěžovat,nemělo by to cenu.Tam byli páni oni.Turistický ruch a peníze mají z Rusů Veliká družba mezi nimi a Turky,proto se tam tak chovají.Toto vědět dříve,tak tam nejedu.Stalo se,letěli jsme na poslední chvíli a nestačila si přečíst na tento hotel recenze.Ale ono to je ve všech hotelích,většinou tam z Rusů teď žijí .Tak ať žíjí a mě tam už neuvidí!!!Jednou stačilo a doma se po dovolené dospávám,což se mi nikdy nestalo.Vždy přijela odpočatá,vyspalá,plná eleánu.Z této dovolené nevyspalá,vykulená a nas.... R.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání