Napsat recenzi

levná dovolená

Recenze hotelu Galaxy Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 180x
Recenze se líbila: 462 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

No žádná sláva. Hotel nese hrdě čtyři hvězdy, ale nevím čím se liší od těch tříhvězdičkových, která jsou na stejné úrovni, nebo na dokonce lepší úrovni, co se týká vybavení hotelu, nebo nabídky služeb.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoj hezký s výhledem na moře. (při příjezdu 5 dolarů v pasu udělá své)

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Strava jednotvárná, ale to se od Turecka tak nějak očekává, maso téměř žádné, jídla byla neochucená, neslaná nemastná, téměř žádný výběr. Na zasycení to samozřejmě stačilo, ale nebyla to kvalita čtyřhvědičkové restaurace, ale spíše nádražního bufetu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení hotelu na úrovni slušného penzionu, ale ne na na úrovni čtyřhvězdičkového hotelu. Služby téměř žádné, personál, až na jednu vyjímku (byl to pravděpodobně asi nějaký vedoucí), velice příjemný. Jídelna v posledním patře a bar All Inclusive v přízemí. To by celkem nevadilo, kdyby bar nezavírali púl hodiny před otevřením jídelny. Takže dvě hodiny u bazenu na sucho. Vypínali i automat na kávu a automat na nealko pití. A odnášeli veškeré nádobí, takže si člověk nemohl natočit ani vodu z barelu, pokud tam tedy nějaká byla. V baru All Inclusive nebyl stálý personál, takže v případě žízně, jsem musel někoho neustále hledat a to opravdu neustále, málo kdy se mi stalo, že u baru někdo stál. Takže pro mě osobně, nejdůležitějsí služba na hotelu moc nefungovala.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Rozhodně to není čtyřhvězdičkový hotel, možná tříhvězda s přimhouřenýma oběma očima. Dovolená se mi docela líbila, ale jestli to nebude tím, že jsem za ni zaplatil jen něco málo pres pět tisíc. Kdybych zaplatil plnou cenu(okolo patnácti, dvaceti tisíc), tak bych byl zklamaný a po cestovní kanceláři bych asi požadoval nejakou kompenzaci.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání