Napsat recenzi

NEDOPORUČUJI

Recenze hotelu First Class Hotel ***** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 603x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Naše vytopená koupelna. Naše vytopená koupelna.

Tento hotel nedoporučuji!! Bylo to obrovské zklamání! Hotel neodpovádá 5*. Osobně bych ho hodnotila na 3* a to se nepovažuji za náročného klienta. S dovolenou např. v Chorvatsku se to nedá vůbec srovnávat. Chorvati mají o své klienty zájem, narozdíl od turků! 99% obývali rusové. Čechů bylo v šesti patrovém hotelu pouze 11 z toho 6 byla naše skupina. Bylo evidentě znát,že turci nemají v lásce rusi tímž jsme to odnášeli i my.

Ubytování  průměrně (3/5)

V koupelně plíseň a špína.

Jeden den jsme se probudili ve čtvrt na 6 ráno s tím, že slyšíme cákat vodu. Když jsem vstala šlápla jsem do vytopené místnosti. V koupelně zřejmně praskla nějaká hadička z umyvadla. V koupelně bylo tak 7cm vody, v pokoji jsme měli asi tak 5cm. 10 min jsme čelali než přijde nějaký udržbář, ten přišel a odešel. Takže voda stříkala dalších deset minut! Pak se teda vypla voda. Úklid pokoje trval téměř 2 HODINY. Dorazil i na náš pokoj manažer. Bylo mu hrozně divný,že jsme spali. Vypadalo to tak, že si myslel že jsme to asi udělali my! Po úklidu odešli, aniž by jsme slyšeli nějakou omluvu!!

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Pouze kuřecí maso a mleté kousky každý den oběd večeře! Přílohy rýže, těstoviny, vařené brambory. Kuřecí maso pouze v zeleninové omáčce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Obsluha na pláži KATASTROFÁLNÍ- bez veškerého zájmu! Velká ignorace ke klientům. Obsluha v jídnelně celkem ušla, ale nikdo se na Vás neusměje všichni jsou odměřený. Obsluha v hotelovém baru docela šla, ale dostali jste pouze jeden nápoj na osobu. Takže neexistovalo si vzít více drinků pro své přátelé.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře bylo krásně, teplé. Až na ty tří metrové vlny. Lehátka a slunečníky nic moc. Lehátka v hrozném stavu. Dešníky už mají sezonu opět zasebou.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Docela šlo. Ale mezi naším hotelem a sousedním se každý den pásli krávy.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Už víme, že toto místo nikdy nenavštívíme, ani ho nebudeme nikomu doporučovat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

David: Wifi - 23. 9. 2013 12:34

Ještě jedno velké mínus neni uvedené v recenzi a to je wifi která fungovala tragicky....po 10 minutách podala a další půl hodinu trvalo než jí sprovozní..... a neskutečně malý dosah... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání