Napsat recenzi

Zklamání,

Recenze hotelu AQI Pegasos Club Hotel TTH **** (Turecko - Alanya - Incekum)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 329x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

CK Exim by měl klienty upozornit, že tento hotel ubytovává krom výjimek pouze ruskou klientelu a to rodiny s malými dětmi a kojenci, takže v jídelně strašný křik a nepořádek, rovněž tak i na pláži.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Měly jsme objednané 2 dvoulůžk.pokoje, ty ovšem byly tak hrozné, že jsme po celkem dosti prudké reakci si na recepci hned druhý den vynutily jiné ubytování.Byl nám nabídnut rod.pokoj sice s výhledem na moře, kde byly dva pokoje pod jedním uzařením..druhý pokoj byl zřejmě pro děti bez oken,takže dvě ženy za

cca 23000,-Kč spaly v " kutlochu".

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Hrozné!!! Denně bylo pouze mleté maso ve formě kuliček,šišek a placiček, vše v zelenině a podivných omáčkách. Vyskytovalo se také kuřecí maso v zelenině a v bramborách, které se ovšem muselo hledat.Pro Rusy to bylo zřejmě dostačující ale bylo to nejhorší co jsme za celá léta zažily.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Bazény krásné, personál nic moc.V loby baru jsme se denně dožadovaly aby víno nalévali do skla, což je v loby snad všude běžné, ale zde vše lili do plastový kelímků, takže jsme měli stálé konflikty s obsluhou,která nakonec vztekle přelila z plastu do sklenice.Pokud jste si dali drink, bylo vám pouze ušpiněno dno opět plastového kelímku, takže jsme to nakonec vzdaly.V jídelně nebyly příbory,takže jsme běhali po stolech a hledali kde je volný.Na stolech nebyly ubrusy ,a tak to vypadalo jak v nějaké kantýně.Ti kteří tento hotel chválí zřejmě nic lepšího nepoznali. Jídlo bylo doplňováno velmi sporadicky,takže ti co přišli později už moc toho nepobrali.Večerní programy většinou ruské přiblblé soutěže u kterých se oni úžasně baví.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Toto je jediné perfektní, ovšem ráno v 6,30 h si musíte přivstat aby jste si zabrali slunečník a lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Pár obchodů přes silnici.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Hotel v porovnání s vedlejším resortem je odvážný, že se prezentuje se 4 * my bychom hodnotily s bídou 3*.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: rusky řvoucí děti - 15. 10. 2013 15:43

Plně souhlasím s názorem, že by CK měla při koupi zájezdu upozorňovat klienty, že hotel je na 99% obsazen ruskými rodinami s malými dětmi, které neustále a hlavně všude obbtěžují svým řevem a nevhodným chováním svým i svých rodičů. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání