Napsat recenzi

PEGASOS CLUB

Recenze hotelu AQI Pegasos Club Hotel TTH **** (Turecko - Alanya - Incekum)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 971x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro naši rodinu velmi příjemná dovolená, a příjemné překvapení po přečtení recenzí. Nevím zda jsme "nenároční", ale jsme pokorní:-))

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Měli jsme rodinný pokoj, který měl výhled na moře, tzn. ložnice s balkonem,lednička s vodou, tv, v chodbičce dveře na toaletu a sprchu, + 2 velké skříně, (ramínka 10ks) a ještě pokojík pro děti, sice bez otevíracích oken, pouze taková okýnka na chodbu, přesto pro nás i děti ( 5 a 8 let ) dostatek soukromí, postele pro děti pohodlné, klimatizace. Na hotel jsme přijeli v 11 hodin, pokoj jsme dostali ve 14 hod. V tu dobu jsme šli na oběd, projít se a poseděli jsme v hale. Zde jsou malé 3 obchůdky, bar a dostatek vody.V obchůdcích suvenýry, plavky, hračky na pláž, čokolády....Platíte v EU, nebo USD.Úklid na pokojích každý den, výměna ručníků ,prostěradel....paní pokojská také mluvila spíše rusky.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Velký výběr jídla jak k snídani, tak po celou dobu,.., , buchty, dost pečiva, jogurty, džemy, kaše, sýry, lívance, maso, ryby, rýže, brambory, saláty, těstoviny, vždy něco na grilu, maso spíše mleté, ale i krůtí, dost zákusků, (pro nás až příliš sladké) i dostatek melounů a ovoce....,.jídelní dětský koutek pro malé děti, voda stále v lednicích. Jídla se trochu opakovala, ale každý si dle mého názoru najde na co má chůt....,bar s nealko i alko, (chvíli si počkáte.) Mírný nedostatek jak zde bylo psáno,je někdy najít volný stůl, nebo i příbory, ale opět, při takovém počtu strávníků, buď budete naštvaní a nebo chvilku počkáte, je to spíše o lidském přístupu každého z nás.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál v celku usměvavý, anglicky sice moc nemluvící, ale vždy jsme se v poklidu domluvili. Spíš se domluvíte rusky.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Moře úžasné, čisté, teplé , vlny, které máme moc rádi, pláž písčitá přístup pozvolný do moře. Pláž udržovaná, bar s nápoji k dispozici, nepřeplněné pláže. Uvítali jsme volný pohyb po asi 2km pláži, je to komplex 3 velkých hotelů a můžete se pohybovat volně, neměli jsme poroblém ani s lehátky, ráno jsme si dali ručníky na lehátka, jindy pokud jsme přišli později požádali jsme na pláži a měli jsme i deštníky. Ručníky na pláž možné měnit každý den, máte je k dispozici na kartu. Velký výběr bazénů, pro dospělé i pro nejmenší. Máte možnost chodit s dětmi do dětského světa u Royalu, je tam dost skluzavek pro děti. Kombinace moře a bazénů, každý si najde dle nálady.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Dost zeleně, velké zahrady, upravované, čisto. Animační program u každého hotelu, pro velké i menší(ano spíš v ruském jazyce), český program v mango klubu, ten jsme nevyužili. Tentokrát jsme byli v resortu a do okolí jsme nechodili,je zde možnost vzít si dolmuš za nějakou drobnou.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Pro nás super dovolená od začátku až do konce :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání