Napsat recenzi

Hodnocení hotelu

Recenze hotelu AQI Pegasos Club Hotel TTH **** (Turecko - Alanya - Incekum)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 376x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi pěkná dovolená, kterou jsme si opravdu užili.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování pěkné, každý den uklízené, personál příjemný a ochotný.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Se stravou jsme byli moc spokojeni, bohatý výběr jídla, ryby, mlet. maso, kuřecí maso bylo každý den, které bylo různě a chutně uvařeno, různé druhy zeleninových i jiných salátů i zvlášť samotné zeleniny a obložené talíře různých sýrů, zeleniny, mořských plodů, také velký výběr zákusků -vynikajících. Jídelna je velká s otevřenou terasou. Číšníci i obsluha byli příjemní, o hosty se starali i když nestíhali sklízet nádobí, chtělo by to více zaměstnanců. V hotelu je i noční svačina, také u bazénu je vydávána odpolední svačina hamburgry, placky, zelenina atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotelovévý komplex ze tří hotelů přímo u pláže, kde se můžete volně pohybovat , stravovat, navštěvovat večerní animační programy, které jsou v každém hotelu , v hlavním hotelu jsou navíc po skončení animačního programu různé večerní soutěžě . Jinak jsou v Pegasos Clubu také každý den dopoledne pořádány v určitou hodinu vodní hry-soutěže, vodní aerobic, vodní pólo a šipky, na pláži pak volejbal .Tento hotel je velmi vhodný a vybaven pro rodiny s těmi nejmenšími dětmi a ve vedlejším hotelu je také zajištěno hlídání dětí ze všech tří hotelů- jakási školka pro děti s pohádkově vybavenými bazény a skluzavkami. V hotelích jsou také obchůdky. Jinak s personálem se domluvíte anglicky i rusky. Také se dost se stará, aby bylo všude čisto a pokud se vyskytne problém, snaží se jej hned řešit. Nikdo Vás neobtěžuje bakšišem. Venku i v hotelu jsou chladící boxy s vodou v lahvích pro hosty.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž velká, čistá, jemný písek a pozvolný svtup do moře. Moře také čisté. Problém byl lehátka, kdy jsme museli ráno vstávat dříve a obsadit lehátko, stačilo na něj dát ručník a lehátko jsme nemuseli hlídat. Až poslední dva dny před odjezdem, nám rusáci lehátka kradli. Jinak nebyl problém. Pláž je dlouhá nijak nepřerušená hotelovým komlexem, takže se po pláži dá procházet celým hotel. komplexem bez problémů, koupat i opalovat se dalo kdekoliv.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Pěkné zelené i květinové parky v areálu hotelu, zelenější než v katalozích.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Byla to naše nejlepší dovolená, která předčila naše očekávání. Jeli jsme s manželem sami dva a díky sportovním a animačním programům jsme se nenudili a dovolenou jsme si ji pěkně užili. Absolvovali jsme dva výlety na Kappadokiu a Pamukkale, které vřele doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání