Napsat recenzi

Super dovolená !!!

Recenze hotelu Sun Maritim Hotel **** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 205x
Recenze se líbila: 486 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme moc spokojeni, krásné prostředí, vše u ruky, příjemný personál, průměrný pokoj,

pohoda a klid, rodinný typ hotelu a super český animační tým, který se celý den opravdu staral naplno o zábavu. Byli jsme tu dobrá parta Čechů s malými i většími dětmi. Užili jme si hodně legrace společně s animátory Jájou, Natálkou, Luckou, Verunkou a Tomášem.

Během našich rozhovorů jsme se shodli, že starší klienti, kteří zde byli neustále s něčím

(někdy to vypydalo, že se vším) nespokojeni, si špatně vybrali hotel. CK nám tento hotel nabídla jako vhodný pro rodiny s dětmi a to také naplnilo naše očekávání. Zůstanou nám krásné vzpomínky na konec června 2013.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Pokoj byl vybaven průměrně, starší nábytek. Klimatizace fungovala, pokoj byl čistý, z balkonu výhled na ulici i na moře. Osušek dostatek a vždy čisté.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Strava nám vyhovovala, pití si člověk mohl vybrat jaké chtěl, hodně zeleniny, výborné saláty,

ovoce (vynikající melouny , pomeranče), výborná dušená zelenina, hodně rýže, těstovin, masa také dostatek. Při svačinách výborné hamburgry, celý den bylo opravdu jídla dost.

Zákusky byly sice pěkné na pohled, ale pro nás příliš sladké. Ale to neznamená, že budeme kvůli tomu otráveni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Personál se snažil, byl vstřícný, ochotný, snažili se s námi komunikovat rusky.

Neměli jsme problém.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Vše jak se říká u nosu. Prošli jsme kolem bazénu přes terasu a byli jsme na pláži.

Moře čisté,klidné, postupný vstup do moře. Pro děti opravdu super. Užili jsme si i písčitou pláž ke stavbám hradů. Po pláži se dalo projít i kolem ostatních hotelů, večer zde byly krásné procházky při pobřeží. Nemělo to chybu!!!

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Z jedné strany kousíček na pláž a z druhé strany jsme vyšli z hotelu ven, přešli jsme čtyřproudovou silnici a byli jsme ve městě na pěší zóně. Spousta obchůdků, restaurace, směnárna. Dalo se zde dobře nakupovat, Turci byli velice vstřícní, chovali se přátelsky, dalo se smlouvat o ceně. Byla zde i ruská CK, která nabízela výlety za dobrou cenu s dobrými službami ( delfinárium, plavba na lodi, apod). Když člověk nechtěl nic nakupovat, mohl se zde v poklidu procházet a nasávat atmosféru tureckého městečka.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Celkově se nám dovolená moc líbila. Nenechali jsme si ji kazit těmi, kteří nám připadali jako notoričtí stěžovatelé. Tuto recenzi jsem napsala hlavně proto, že zde převažují jen negativní ohlasy, škoda , že ti spokojení lidé možná nemají potřebu napsat svůj názor.Ti nespokojení křiklouni jsou vždy slyšet víc, ale není to přehnané???

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání