Napsat recenzi

Kde jsou ty deklarované čtyři hvězdy???

Recenze hotelu Sun Maritim Hotel **** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 90x
Recenze se líbila: 187 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Koupelna Koupelna
  • Pokoj Pokoj
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Průzračnost moře Průzračnost moře

Letos jsem se poprvé rozhodla pro Turecko...

Nepochybuji, že Turecko je krásná země, ale tento hotel byl hrozný... Na fotkách k hotelu zrenovované pokoje, které ve skutečnosti vůbec neodpovídaly skutečnosti... Pouze reklamní tah.. ve skutečnosti ubytovna.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Ve smlouvě jsme měli dvoulůžkový pokoj a dvě přistýlky... Chyba lávky... Recepční nám přidělila pokoj se dvěma oddělenými lůžky.. velikost místnosti 4x4 metry se slovy, že žádný jiný volný pokoj momentálně nemají... Koupelna byla v šíleném stavu. Nešly zavřít dveře, byla cítit plíseň, sprcha odtékala velmi pomalu, takže voda všude. Avizovaná satelitní televize taky nikde. Alespoň klimatizace fungovala.

Ok.. Do rána jednu noc vydržíme a počkáme na schůzku s delegátem..

Druhý den jsem obeznámila delegáta se situací... Odešel na recepci a po příchodu nám sdělil, že nám pokoj druhý den vymění.

Druhý den jsem se dožadovala výměny pokoje, která nám byla přislíbena... Zde mi bylo řečeno, že až další den ráno.. Další den ráno jsem odešla na recepci, kvůli výměně pokoje zde jsem byla odbyta s tím, že jiný pokoj nemají volný. Vždy něco slíbili a nedokázali dodržet..

Další den jsme odjeli na celodenní výlet, takže výměna nám opět neprošla...

Zkrátím to.. Nakonec nám ten pokoj zůstal na celý pobyt, bohužel.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Snídaně a obědy většinou stejné, ale dalo se vybrat... Překvapením byly jeden den ke snídani palačinky.. Musím podotknout, že byly opravdu výborné.

Večeře vycházely mnohem lépe... U bazénu gril..jeden den kuřecí maso, další den ryby. Velký výběr salátů. Z ovoce melouny, hrozny, pomeranče, jablka.

Káva se nedala pozřít. Voda v barelech, ale dopouštěná z kohoutku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Recepce moderní, lobby také. Zde ovšem nebylo možnost si někam sednout, protože hoteloví hosté zde chytali Wi-Fi. Na pokoje nedosáhla. Já to vzdala a zaplatila si Wi-Fi na celý týden. Připojení jsem pak měla v celém hotelu a i na pláži.

V areálu hotelu bazén... Využila jsem jednou na cca 5 minut a stačilo. Voda v něm velmi příjemná, ale řev dětí a skákání do bazénu i když v něm bylo dost lidí jim nedělalo vůbec žádné problémy...

Personál na recepci neochotný, až na jednu starší recepční, ta bývala většinou přes noc.. Velmi milá paní.

Číšníci pořád v pohybu... přátelští, vyhověli...

Úklid pokoje byl ve stylu, že osušky vyměnili jednou a ručníky vůbec... super. Naštěstí preventivně vozím svoje.

Velmi hlasitá hudba až do ranních hodin.. pouze v neděli ticho.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž soukromá, lehátka a slunečníky zdarma, ale kdo si ráno nepřivstal, tak měl smůlu. Každé ráno uklizená a čistá.

Vstup do moře místy kamenitý... Kdo se vydal lehce vlevo, tak vstup do moře písčitý a pozvolný.

Moře velmi příjemné, voda 28 - 29 stupňů, krásně čisté.. Pouze přítele pořád kousaly do nohou rybky a chvilkama to bylo dost nepříjemné.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V blízkosti spousta obchodů, restaurací... Stačilo přejít čtyřproudou silnici.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Tento hotel bych opravdu nedoporučila... Je reklamováno něco co ve skutečnosti vypadá úplně jinak. V hotelu pouze ruská klientela.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání