Napsat recenzi

horká dovolená

Recenze hotelu My Home Sky Hotel **** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 353x
Recenze se líbila: 382 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je menší, personál usměvavý, milý. Pokoje čisté, každý den uklizené, pokud bylo třeba vyměněné ručníky, doplněna voda do baru. Někdy byl trochu problém najít místo v jídelně, výběr jídla dostačující, ovoce hlavně melouny a dokonce i třešně! Pláž pozvolná, příjemný vstup do moře, jen bylo třeba kolem 8 ráno si zablokovat lehátka. Jediné mínus bylo, že internet byl pouze v okolí recepce a druhé mínus bylo strašné horko v areálu recepce, jídelny a loby. Nebylo vůbec kde se schladit, bylo to ubíjející. Na pokoji fungovala klimatizace jen za naší přítomnosti - když jsme přišli od moře, bylo tam nedýchatelno. Chladili jsme se jen v moři, přestože bylo teplé jako kafe a hlavně nádherně čisté!

Celkově, až na to horko v prosotrách hotelu, jsme byli spokojeni.

Dalo se zde i velice dobře nakupovat - vlevo od hotelu 10 minut pěší chůze menší bazar, vpravo od hotelu 20 minut pěší chůze obří bazar, kde byla spousta úplně všeho a dalo se docela dobře smlouvat. My jsme za jeden večer prošli snad jen 1/5! Mrzelo nás to, zbytečně jsme ztratili čas návštěvou malého bazaru, kde moc smlouvat nechtěli....

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj s balkonem a výhledem na moře, byli jsme v 5.patře, i tam byl hodně slyšet ruch z čtyřproudovky, ale stejně jsme potřebovali schladit pokoj tak jsme měli dveře přes noc zavřené.Koupelna, WC, sprchový kout, fén

Spokojenost

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Hodně zeleniny, ráno vaječné amolety, volská oka nebo palačinky, několik druhů zákusků k obědu a večeři, melouny stále, saláty, gyros, kuřecí maso, ryby a další jídla, která jsme nestihli ochutnat....

Spokojenost

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Turecké lázně přímo v hotelu - masáže byly super!

Pouze jeden venkovní bazén s 1 tobogánem

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž hezká, čistá, docela málo lehátek, ale ráno kolem 8 to bylo v pohodě.

Moře teplé, čisté, vlny tak akorát - i pro malé děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Možnost nákupů - 10 a 20 minut chůze - super

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Dovolená se nám líbila

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání