Napsat recenzi

Výrazně nedoporučuji!

Recenze hotelu Kolibri Resort Hotel *** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 366x
Recenze se líbila: 413 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Skříně nové, postele a matrace katastrofa... Foceno z balkonu. Skříně nové, postele a matrace katastrofa... Foceno z balkonu.
  • Jediné hlavní jídlo jak na oběd, tak k večeři... Jediné hlavní jídlo jak na oběd, tak k večeři...

V tomto hotelu jsme byly jako v náhradním ubytování. Líbit se tam může snad jen opravdu velmi nenáročným klientům, kterým nevadí ani plíseň.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Miniaturní pokoje, kam se nevešly ani dva noční stolky. Po přisunutí postelí k sobě (byla to naše zásnubní cesta) byla jedna postel výrazně níž. Bylo to způsobeno její totální proležeností, spalo se na ní opravdu špatně, odvezli jsme si bolavá záda. Sprchový kout plesnivý, což i po upozornění na recepci zůstalo stejné.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Dobrá pouze první den. Ke konci už jsme jedli pouze meloun, pokud nějaký zbyl. Doteď nevím, co bylo každé ráno ve várnici, protože jsme snídali kolem deváté a vždy tam byla jen mastná voda. Strava stále stejná, téměř vždy omáčka jen s jednou rozdílnou ingrediencí. V první rajče, ve druhé paprika, ve třetí nic. Maso skoro žádné. Přítel, ač není žádná fňukna, posledních pár dní téměř odmítal jíst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál se v podstatě jen usmíval, ale problém moc řešit neuměli. Wifi za poplatek. Kultura nulová. Vedle v hotelu mívali diskotéky, toho jsme se nedočkali ani jednou. Byla to nuda. Animační program žádný. Po snídani, když jsme zůstali sedět u stolů, nás personál poslal pryč, že musí umýt podlahu. Takže jsme se museli přesunout na vyvýšený plácek, kde bylo jen pár židlí, bylo to na slunci (v červenci!) a bez slunečníku. Krom toho celá restaurace je u bazénu, takže během několika večeří, když bazén dezinfikovali sypáním prášku do vody, nám to nalétalo do jídla.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Moře teplé, poměrně čisté. Vyčnívali tam ale těsně pod vodou kameny, takže člověk musel dávat pozor, aby nedopadl jako Titanik. Pláž hezká písčitá, ale nebyla tam ani sprcha.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Přes cestu tržnice, v okolí jen hotely. Zábava nic moc, pokud jste chtěli něco jiného než sedět či nakupovat.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Sem se opravdu nevrátím.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání