Napsat recenzi

Tragický zájezd, šok, NEBRAT!!!

Recenze hotelu Club Rasputin *** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 366x
Recenze se líbila: 419 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bar na pláži :-) bar na pláži :-)
  • odpolední sváča - porce odpolední sváča - porce
  • pokoj pokoj
  • výdejna jídla výdejna jídla
  • pokoj pokoj
  • toalety na pláži toalety na pláži
  • večeře - uvnitř už menší fronta, pro nápoje ven do barelu večeře - uvnitř už menší fronta, pro nápoje ven do barelu
  • ODPOLEDNÍ SVÁČA PRO RODINU 2 DOSP. + 2 DĚTI! ODPOLEDNÍ SVÁČA PRO RODINU 2 DOSP. + 2 DĚTI!

Šílené jídlo, tragický personál, nepoužitelná pláž, nepravdivé informace v nabídkách na tento hotel!

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Velmi jednoduché pokoje, každý kus nábytku jiný, většinou rozbitý, ošoupaný zátěžový koberec, hlavní vypínač visí na drátech ze zdi (když z něj vytahnete kartu tak nefunguje celý den ani lednice a ni klima), věšák v koupelně upadlý, dveře vykopnuté, mezi pokojema nejdou zavřít dveře, síť na balkon vypadlá (tj milion komárů uvnitř), z balkonu odpadává beton při sebemenším doteku...na přespání ok, jinak na nic!

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Šok...slibované all inclusive absolutně ne! Jídelna jak na vojně otevřená pouze v daný čas, rychle do fronty (kdo přijde později pravděpodobně na něj nevyjde jídlo), když náhodou jsou umyté talíře (na hotel s kapacitou 240 lidí jich je asi 80) tak vám z várnic místní klučina kydne na talíř miniporci něčeho (každý den - snídaně/oběd/večeře = syrové brambory v jakési žluté vodě, do toho rozvařená rýže a na to rozvařené chaluhy...stále dokola stejně, všechno bez chuti, žádné koření), když už ze zoufalství máte hlad tak vám stejně nepřidá, vypakuje vás pryč aby mohl naložit Rusákovi plný talíř! Sám si může člověk vzít jenom zeleninové saláty které se stejně po dvou dnech nedají jíst. Jídlo se nedoplňuje!!! Odpolední svačina deklarovaná jako "koláčky, sušenky..."...? Vtipný - ze 7 dnů byla sváča 5x, z toho 2x na nás už nezbylo. Typická svačina (po vystání nezbytné fronty): 4 ks (ano - čtyři!) sušenky jako u nás BeBe nebo častěji 1-2 ks suchého korpusu pod dort velikosti 3x3cm (Rusové samozřejmě plný talíř) Nápoje - bar = pivo, jejich cola, fanta, sprite...nalévají i pivo do 2dcl kelímků z plastu a to do poloviny (asi abysme toho moc nevypili), když chcete víc kelímků (třeba pro rodinu k bazénu) tak na Vás nepříjemně koukají a brblají, stejně Vám podají jeden a dělají že neslyší, musíte si další vykřičet! Bar na pláži? Ještě větší vtip! Rozpadlý dřevěný přístřešek s JEDNÍM barelem s místní limčou (sám si natoč jestli si ukořistíš plastový kelímek), stojící na sluníčku...nic víc!

MASO ŽÁDNÉ - jednou byla kostra ryby ve strouhance :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Personál - viz jídlo...hrůza přístup, k Rusům a Arabášům v pohodě. Neochotný, vzteklý, arogantní.

Služby - vlastně žádné: slibovaná restaurace není, slibované dětské hřiště není, animace není, večer není kde posedět

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Hotelová pláš humus, asi co kdo nechtěl u vedlejších kvalitních hotelů tak odvezl sem. Přístup nevhodný ani pro dospělé natož pro děti - obrovské kamenité útesy, velké vlny tam s dětma házeli jak s míčem, opravdu nebezpečné, moře špína. Našli jsme si asi 300m vpravo od hotelu veřejnou plážičku kde jsou tyto kameny asi 25m od břehu takže tvoří vlnolam a děti mají klidnou čistou zátoku.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Vpravo 700m bazar (megatržnice), 1 kebab restaurace, vlevo 700m delfinárium...jinak kde nic tu nic...

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

DOPORUČUJI NA DIETU A POCUCHÁNÍ NERVŮ... naše 7-letá dcera zhubla 4,5kg (!) za 7 dní (váží 33kg)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání