Napsat recenzi

Šok z dovolené

Recenze hotelu Club Rasputin *** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 394x
Recenze se líbila: 409 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Sem rozhodně nejezděte, hotel je samý Rusák. Kravál od rána do noci, špinavá pláž, špatný vstup do moře, hodně moc schodů. Jídlo tak 1+.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Hotel měl být bezbariérový, tak si z nás paní z CK asi vystřelila. Tolik schodů jsme nikdy neviděli. V pokoji špinavý koberec, smrad z koupelny z odpadů, špinavé dlaždičky od rozplácnutých komárů, fleky na dekách a ručnících. Žádná restaurace zde není jen obyč. jídelna bez klimatizace, kde všude po všem létají mouchy. Jídlo se stále opakuje, oběd stejný s večeří. Hlavní jídlo na příděl, stojíte trapně ve frontě. Maso strašně málo atd. Nejhorší je asi pláž, špinavá, rozbité lehátka. Přístup na pláž podchodem, všude strmé schody, hrozí úraz. Vstup do vody-jde o život, kameny, beton, navezený bordel z vedlejších pláží. Dětem a st.lidem vůbec nedoporučuji. Bazén s nedostačujícími lehátky, která jsou stále obsazená Rusy. Klientela z 98% jsou Rusové. Celý den posloucháte ruskou muziku až do noci. O poslechu se nedá mluvit, jde o řev, kdy není slyšet vl.slova.. Tobogán pro děti jezdí omezeně. Animátora jsme viděli den před odjezdem.

Krámky či bazar je asi 1 km, hotel leží u 6 proudé silnice. V okolí do 10 min. chůze delfinárium a pirátská loď. Zařiďte si sami, bez delegátky, zaplatíte o 1/2 méně.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Nic moc, pro děti nic. Pouze lupínky s mlékem. Vše rychle dochází. Málo co se doplňuje. Rusáci sežerou vše, vezmou si i 4 talíře najednou. O ALL se nedá mluvit, jen o slabé plné penzi. Odpol. svačina nejapný vtip, 1-2 ks sušenky pro Čechy, 4-5 pro Rusy. Tak je to i s porcemi masa, příloh apd. jen zeleninu si nandaváte sami. Káva jen z automatu, kalná voda....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Brýlatý číšník na baru je protivný a neochotný. Dětem nedává pití, dělá, že jim nerozumí.

Tobogán více stojí než jede, musíte stále žebrat ať ho pustí..... Animátora jsme viděli den před odjezdem.

Stále se čeká na nádobí, hrníčky, talíře, misky. Všeho je málo. Nic nefunguje jak má, delegátka nestojí za nic. Žádné dětské hřiště tu není.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

To nejhorší co jsem kdy viděla, bordel. Špatný přístup na pláž, do vody, všude balvany a beton. Navozeno z okolních pláží.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

6 proudá silnice, v sousedství 2-3 hotely, bazar se suvenýry asi 1 km, do 10 min. delfinárium a pirátská loď. Zajděte si tam sami, né přes delegátku. Ušetříte si peníze a nervi, jedna rodina chtěla pirátskou loď přes delegátku, zaplatili o 60 eur víc a ještě zkončili na jiné né pirátské lodi. Delegátka má vše předražené!!!!!

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Se vším se smíříte, ale s těma Rusákama ne. Je to horší, nedá se to popsat.

Sem rozhodně nejezdit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání