Napsat recenzi

Otřesny Rasputin!!

Recenze hotelu Club Rasputin *** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 201x
Recenze se líbila: 402 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Právě sem se vrátila s dovolené z hotelu Rasputin teda jestli se tomu dá říct hotel.Jedna velká skušenost,sice sem si četla recenze,ale i přesto sem tam jela,protože jsme dovolenou vybírali napos.chvili a paní s cestovky sama řekla,že at to skusíme,že kdo je spokojenej tak to nenapíše,ale myslím,že tam není spokojenej nikdo!!Už po příchodu na recepci,bylo jasné,že to bude oříšek,no co bylo když nás vedli na pokoj,nehorázná špína a překvápko na posteli ,chuchvalec cizích vlasu.Tak už nám bylo jasné,že tam nikomu uklid nic neříká,ale co nás čekalo další dny to byl zážitek!OPRAVDU ČEŠI NEJEZDĚTE TAM!taky nejsem náročná,ale když vidíte jak se k nám chovají,že češi NOOO a rusko EXSTRA to vám napíši na recepci,možná pro rusáky je to luxsus,taky k nim se chovají uplně rozdílně.Jsem ráda,že sem doma a všichni češi co jsme tam byly, jsme litovali další co jeli po nás,myslím,že z našeho pobytu tu napíše více čechu,protože opravdu to byla silná káva.A jak tu byla recenze,že kdo chce zhubnout at jede tam ,tak já sama jsem o dvě kila lehčí a žaludek mám pěkně zničenej!A to se stydíte,že máte náramek Rasputín i místní turci nás litovali a řekli,že je to ostuda Turecka.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Uklizečka u nás byla jednou a to až po 4 dnech,je možná lepší,že tam ani nechodí,protože se tam krade,češi před námi nás na to upozornovali také!Nejde o to,že vybavení je starší spíše o to,že spousta věcí nefunguje,jedná se o klimatizaci,záchod nám protíkál cely pobyt,nikoho nic nezajímá,místo postele dvě madrace,ale to není zas až tak velky problém.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Strava :)) no tak nevím čím začít :) z ovoce pouze meloun,nebo druhy den oschlé jablka.Jídlo stále dokola.Upozornění pokud se zdržíte tak máte smulu,protože jídla nedoplnujííí a teplé jídlo vydavá kuchař a to stejně je většinou nedopečené(kuře)teda kousíčky kuřete.Jediné co se dalo byla ryba at stále si jen nestěžuji.3 den už neřešíte jestli se někde zdržíte,protože příjdete na to,že ste vlastně o nic nepřišli:)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Vše staré,ale hlavně špinavé,jídelna se nevytírala až po pár dnech ,kdy bylo dost stížností tak občas vytřeli,nehorázní ...... BOOS,čumí co kdo má jak kdybyste byly příživnici.Personál se trochu snaží,když je tam ten..... jinak nic neřešili,jestli je bordel na stolech atd.pokud si myslíte,že si dáte trochu do nosu myslím ,že když máte IN CLUSIV tak to jste na omylu,gin nám nalévali pouze první dva dny ,nebo spíše druhy den nebyl,dávali místo toho tu jejich pálenku a personál vám tvrdil,že je to gin :D Tak se člověk ani nenapije a ani nenajíí.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž nehorázníííííííííííííííí smrad a špína,moře pokud jdete kousek dál tak je čísté.Nejvíc vás pobaví bar na pláži :) Bouda a tam jen jejich tříst i když tu bych si tam ani nedala,protože kdo ví jak je tam dlouho!Všude jenom bordel.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Jediné co udržují je bazén i když upozornuji,že pokud nevstanete tak si na lehátko ani nelehnete.Bazén mají čistí,také večer nemáte šanci se vykoupat,protože tam nasypou chlor,ale jediné vyhrady nemám k bazenu.Slunečky jsou teda katastrofa!!!!Okolí nehorazní smrad a odpadky no podle čuchu i slepí poznají Rasputín!!!!!!!!!!

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Turecko se mi líbí,ale na Rasputín v životě nezapomenu a myslím nikdo kdo tam byl!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání