Napsat recenzi

Otřesné!!!!!!!

Recenze hotelu Club Rasputin *** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 239x
Recenze se líbila: 333 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 1

Už nikdy více.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Kéž by ubytování bylo alespoň na úrovni 3*. Absolutne neodpovídá tomu co cestovní kanceláře inzerují. Pokoj zatuchlý, špinavý. Postel jsou 2 matrace na sobe nic extra bolí z toho záda. špinavý sprchový kout, odporný záchod. Turkové nic neřeší ani když se přihlásíte, že vám nejde klimatizace tk jedine co zřejmě udelají je, že ji vypnou uplně když fouká teplý vzduch. Vybité zásuvky, dráty volně visí ze zásuvek, fén probíjí. Vše špinavé, nic pořádně nedrží. Klimatizace silne znečištěna a zanesená prachem, bez ovladaní. televize z roku 1,2. Minibar není žádny minibar, je to stará hnusná elektorluxka, ve které nám ještě uplně po prvním dni uklízečky otočily knoflík výkonu na minimum, zřejmě abychom nečerpali moc energie. O teplé vodě si nechtě zdát, odtok pořádně nefunguje.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Celý týden dokola to same. Sami si můžete nabrat přílohy jako ruzné rajčatové lilkové a cuketové saláty, ostrý kuskus, ostre papriky prostě pálivé úplně vše. Na hlavní chod čekáte frontu horší než ve skolní jídelně pak vám tam "šefkuchař" kdne na taliř trochu testovin nebo rýže k tomu se opakující jidlo jako vařený květák, jednou kousek kuřete i s kostmi nebo vnitřnosti ve kterých plavou celá srdce i se žílami fujtaxl. Rusove si všeho naberou 3 *** *** pul talíře a jdou do háje a vše nechají tak. Jídlo se nedoplňují, takže když rusově vše sní tak prostě máte smůlu, ale po 3 dnech jste i rádi že to nemusíte jíst. Snídaně opět pořád dokola to samé, oschle salámy a sma ajsem otevřela asi 4 másla a všechny žluklé., nejaký ten sýr, osmažený salám, ve kterém byla jako přísada zasmažená moucha, lečo a zelenina. Nápoje: o nějakám all inclusive nemůže být ani řeč. VŠE ŘEDÍ VODOU: VODKA ŘEDĚNÁ VODOU STEJNĚ TAK GIN, PIVO PROSTĚ VŠE!!!!!!!! Není divu, že z toho všichni ze zájezdu měli pak *** a jedna paní dokonce musela být odvezena na pohotovost. Vše dávají do decových plastových kelímků včetně piva takže chodíte jk debil když se chcete napít alespon spritu koly nebo fanty, samozřejmě že je to nějakýjejich místní *** a navíc jak jinak než ředěný vodou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Jediné co se v hotelu jakš takš dalo byl bazen s tobogánem. Ráno ale rusove i kdyby se jim nechtelo vstanou a rychle obsadí všechny lehátka u bazénu aby jim to nikdo neukrad. Personál ušel, ale i kdyby se chtěl nějak víc přátelit tk nemohl a i kdyby chtěl nalívat pravou vodku atd nemohl protože za vše dostali zdupa od toho *** šéfa. Animace nula, zábava nula, sporty nula. Večer misto pohody 8 ruských písniček pořád dokola na plně pecky. Do toho je hned před hotelem 6-ti prodá silnice takže to je jako byste meli hned před barákem D1.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Jejich soukromá je pláž je hnus nejvyššího zrna. Vstup do moře je dobrý akorát tak na rozbití hlavy, žádně oblázky a písek jk se píse v popisu hotelu ale šutry velké ostre akorát tk na úraz. Lehátka špinavá, slunečníky bodnuté v písku a rezave že ani nejdou zatáhnout, všude odpadky, nikdo se neobtežuje tím uklidit to nebo udsělat to hezčí. Bar na pláži? :D výsměch za 1. není na pláži za 2 neni to ani bar. Je to pár dřevených desek stučených dohromady, tam nikdo a je tam něco jako čaj a šťáva ( něco jako tang s vodou) v umělohmotných nádobách jako na ledovou tříšť u toho pár plastových kelimku a delej si co chceš, proste fuj otřesný hnus. Za jejich "plážových barem" se válí halda plastových pytlů s odpadky a lide se odtamtud příšerný smrad. Přístup na jejich pláž je otřesny žádny oficiální vstup proste se se nejak musíte po hlině vyskrábat.

Nejlepší je asi 700 m vzdálená veřejná pláž, kde skoro nikdo nechodí a voda je tam opravdu čistá a pěkná.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Turci se zřejmě řídí heslem co už nepotřebuju zahodíme, takže všude v okolí haldy a haldy odpadků.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Už v životě bych tam nejela, opravdu je to takový chlívek pro rusy z nižší střední třídy. Nechápu jk nekdo může psát komentáře typu pohodová příjemná dovolená. Ja určitě nejsem nijak náročný typ turisty. minulý rok jsem strávila 12 dní za 8000 v řecké Paralii s polopenzí a nemůžu říct jediné křivé slovo !!!! Tohle opravdu nebyla pohodová dovolená!!!! Pokud se chystáte do Turecka určitě se vyhněte 3* hotelům a raději si připlaťte za 5* hotel jinak to tam nejde. Vedle Rasputina je 5* hotel Vikingen Infinity a to je opravdu nebe a dudy. Paní z našeho hotelu si radeji za menší poplatek zaplatila alespon jídlo a pobyt u jejich bazénů právě ve Vikingen infinity jinak by to tam nevydržela. VYHNĚTE SE OBLOUKEM HOLETU RASPUTIN CLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

R.O.M.: Pozvání do Přívozu - 11. 9. 2013 10:21

Ráj za málo peněz. a je za humny s MHD .Soudně bych vymáhal navrácení peněz,. podvod a klamavá reklama. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání