Napsat recenzi

Nikdy nejezdit do hotelu Club Rasputin

Recenze hotelu Club Rasputin *** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 229x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší dovovolená za život

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Ručníky pokud jste si neřekli nevyměnili,klimatizace ta tam byla jen jako inventář.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Katastrofa,proti mé vůli jsem se stala ze dne na den vegetariánem,maso nebylo celý týden jen brambory a rýže,zelenina byla hojná ,ale ovoce jen pro ty kteří byli nejrychlejší či tam měli ještě spolubydlící,kteří včas vzali i kus melouna.Jinak vše snědli rusové!!!!!!Pozor na vodu davaji ji sice v zásobníku ,ale stáčejí ji z vodovodního kohoutku,pak doporučuji MAXI balení endiaronu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Jelikož majitel hotelu nedaval mzdu zaměstnancům podle toho bylo i nevhodné chování k nám hostům.Číšníci spali na lehátkách na pláži u moře a pak my klienti jen velmi nevěřícně snášeli jejich špatnou náladu.Jak jsem již psala klimatizace byla nefunkční(doporočuji si vzit s sebou svůj aspoň větrák)prostě hrozný!!!!!To nepíši jak tam číšníci napadli klienta hotelu a o hlavu mu rozbili lahev vodky.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž byla prezentována 120M co to však ve skutečnosti znamenalo.Dojít na pláž přes 4 proudovou silnici ,pak kus okolo silnice,dále sejít krpál kde byly ještě pozůstatky ze stavby a tak se muselo dávat pozor aby se člověk nezranil.U pláže molo být občerstvení to však i lupou bychom jen stěží hledali,nikdy tam nebylo.Lehátka tam byla,ale pláž tak znečištěná,že můj pobyt na pláži jsem hned zavrhla,neb jsem chtěla se vrátit domu zdravá.Na pláži se válely jednorázové hygienické rukavice,plastové lahve,nedopalky od cigeret a podobné zbytky co tam turisté po sobě zanechali a majitelé se ani nezatěžovali pláž uklidit.Vstup do moře byl velmi nerovný teren a co se neulidilo po stavbě komplexu to bylo možné noho nahmatat v moři.Nedoporučuji už vůbec brat do tohoto hotelu děti.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Jelikož na hotelu nám nedavali jidlo jak bylo ve smlouvě chtěla jsem si alespoň koupit cokoli co by se tomu podobali.Mé překvapení,že nic takového se tam nenacházelo jen benzina či tržiště s padělky.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Prosím kdo čte mou recenzi velmi si rozmyslete či by nebylo vhodné si připlatit a nebo raději sem vůbec nejezdit.Je to katastrofa.Naprosto hrozná dovolená

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání