Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu Club Rasputin *** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 741x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Něco takového jsme s manželem ještě nezažili.Tolik špíny v pokoji.Při příjezdu špinavé,použité ručníky,špinavý koberec,chyběl Wc papír,lednice-špína ,staré zbytky potravin-jedním slovem humus.Celý den řvala hudba co nejhlasitěji.Stále se opakovalo asi 10písní.U bazénu se nedalo být.Celý hotel by potřeboval rekonstrukci.A co teprve jídelna.Tolik špíny jsme nikde neviděli.Za celý pobyt nevyměnili ani jednou ubrusy,podlaha nemytá,nábytek -každý stůl jiný,ale nejhorší byla ta špína.Projeli jsme s manželem mnoho států,ale neco takového jsme ještě neviděli.Moc nás to mrzí,protože v Turecku jsme byli poprvé a také naposled.A to nemluvím o osazenstvu hotelu.Mohlo nás to napadnout už podle jména.Pláž nic moc a abychom si jenom nestěžovali tak velké plus byla teplá voda v moři,ale to se dá v srpnu očekávat.Při objednávání dalších dovolených budeme mnohem opatrnější.A ještě co se týká delegáta,tak toho jsme viděli jednou.Když jsem mu volala byl nedostupný.Také balíčky na poslední den nám vůbec nedali,ale asi to bylo lepší,protože skoro všichni lidé ze zájezdu dostali průjem.Stálo by za to,kdyby zaměstnanci CK si ubytování ,jídlo a vše kolem jeli zkontrolovat.Rozhodně CK Pantour nikomu nebudu doporučovat.!!!

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Pokoj špinavý,úklid nedostatečný.Když jsme nechali eura pro uklízečku,tak vyměnila ručníky a dala wc papír.Za celý týden se nevysávalo.Také jsme nepochopili proč nenechali v pokojích dlažbu a dali tam něco co vzdáleně připomínalo český Jekor.Asi proto,že by ji museli vytírat

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Kapitola sama o sobě.Po třech dnech průjem z jídla,které bylo stále doplňováno k tomu ,co se nesnědlo.V jídelně zápach ,špína .Pochybuji o tom ,že ovoce bylo myté.Zelenina se nedala jíst.Jedině veka byla čerstvá.Poslední dny jsme do jídelny už ani nechodili.Jsem odchovaná internátem,menzou,školními jídelnami,tak že jsem na ledacos zvyklá,ale ještě teď když si nato jídlo a jídelnu vzpomenu,tak se mi obrací žaludek.Také příbory volně ležely na stolech,někdy jenom nůž,někdy zase jenom vidlička.A o poslední hit se s vámi musím rozdělit.Poslední snídaně.Vzali jsme si s manželem každý vajíčko natvrdo a veku .Rozklepli jsme je a ejhle byla syrová.Zkrátím to -měli jsme každý nakonec šest syrových vajec na talíři a s personálem to ani nehlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Vybavení staré,nevyhovující- nejlepší vše vyhodit!Personál bez zájmu.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Moře teplé,pro dospělé přístupné.Okolí špína -vedle se staví nový hotelový komplex.Slunečníky a lehátka k dispozici.Na pláži člověk,který obsluhoval bar a snažil se vše udržovat.Pití dostatek.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Okolí hotelu -nepořádek cestou na pláž.Oni si Turci na pořádek nepotrpí.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Nebyli jsme vůbec spokojeni.Nesvalujeme vinu pouze na CK ale i trochu na sebe,že jsme si přečetli reference, až když jsme přiletěli domů.Ale na druhou stranu by si zaměstnanci CK měli velmi pečlivě zjistit,kam svoje zákazníky posílají.Protože toto všechno dělá velmi špatný dojem na celou CK.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání