Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Azura Deluxe Resort & Spa ***** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 50 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsme navšívily s maminkou poprvé v červenci 2022 a můžu s jistotou říct, že to byla má nejlepší dovolená v Turecku vůbec. Chystáme se tam i tento rok v srpnu a myslím, že to určitě nebude naše poslední návštěva.

Ubytování  průměrně (5/5)

Pokoj byl čistý, uklizený a celkově moc krásný. Doplňoval ho ještě nádherný výhled na celý areál hotelu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo bylo naprosto špičkové. Velký výběr, vynikající. Čerstvé ovoce i zelenina na snídani, oběd i večeři. Jednou týdně je zde tzv. Asijský den, kdy zde většinou na večeři na vás čekají různé speciality ze všech asijských zemí, mě osobně ohromilo výborné sushi. Zákusky i dorty jsou také vynikající. Drinky jsou za mě nejlepší v baru u bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Komunikace na recepci skvělá, hned po příjezdu jsme dostaly kartu od pokoje. Na snídani, oběd i večeři nám nosili pití zaměstnanci, tudíž jsme si samy chodily nandavat pouze jídlo. Každý večer na vás čeká program, který se každý den liší. Mini disco je součástí každého večera kromě neděle, kdy mají animátoři volno.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je písečná, bez kamenů. Je sice menší, ale to nám nedělalo žádný problém. Lehátek dostatek, akorát jsou na sebe hodně namačkané, kvůli malé rozloze pláže. Jinak moře čisté.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu je krásné. Pár metrů od hotelu se nachází centrum Avsallaru, kde můžete nakoupit různé oblečení, doplňky atd. za velmi dobré ceny. Ovšem návštěvu centra doporučuji spíše večer, kdy není takové horko. Je zde také možnost návštěvy hradu v Alanyi, která se nachází pár kilometrů od hotelu. Pokud máte rádi diskotéky, můžu doporučit Club Summer Garden.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Hotel je celkově nádherný, skvělé služby a nemohu si na nic stěžovat. Pokud váháte, že byste navštívili zrovna tento hotel, určitě neváhejte a zavítejte sem. Hotel doporučuji pro všechny, kteří mají rádi skvělé jídlo, milý personál a hlavně chtějí mít krásné zážitky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání