Napsat recenzi

SEA LINE - NIKDY VÍCE !!!

Recenze hotelu Sealine Hotel Bonapart *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 887x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

přiložený dopis (ve zkrácené verzi) pro CK Fischer:

Věci, které se zde děly, byly až zarážející!!! Nebudu sám, kdo si stěžuje.

All inclusive si představuji jinak-ne,že si budu polovinu z toho platit sám.

Personál nestíhal - líný.Na sklo záloha 20 eu. Špinavé nádobí! Jídlo mastné, saláty a přílohy smradlavé!!!!!!!Minibazén čištěn chemikáliemi, které prožraly tričko tak, že v něm byly díry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Program a animace žádné...Posedět po 22. hodině nemožné - zavřel se bar, zhaslo a šlo spát!!!Jeden olomoucký host nedostal oběd - objednal si mimo hotel pizzu - majitel hotelu sjednal hned nápravu - bál se konkurence !!!Pláž městská,kdo si nezaplatil jejich slunečník a lehátko, neměl šanci zde být. Přitom šlo o pláž špinavou,neupravenou - se smradlavou stokou!!! Proto jsme celý týden jezdili na Kleopatřinu pláž. To je jen část stížností, co jsem napsal na CK Fischer.

Jejich odpověď mě vyvedla z míry!!! Měli jsme si stěžovat na místě našemu delegátovi, teď se s tím nedá nic dělat!!!!!!!

Ubytování  průměrně (4,3/5)

NIC MOC

Strava a stravování  průměrně (4/5)

HNUS !!!!!!!!!!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

HOST JE NEVÍTANÝ !!!

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

ŽÁDNÁ SLÁVA

Celkový dojem  průměrně (4/5)

KATASTROFA !!!!!!!!!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Janis Hlavsa: Recenze - 13. 4. 2014 11:22

Musím souhlasit s negativním hodnocením, dokonce jsme našli plesné ovoce a zeleninu, koukali kolik tohosníme a vypijeme a to jsme rodina s menším dítětem, takže žádní výpitkové. Pláž daleko a opravdu jsme si připadali jako vetřelců hotelů, které vlastnily pláže u moře. Jediné co muhu pochválit je pracovitý personál a tím nemyslím policejně vyhlížejícíc střední personál, ale obyčejné uklízečky a číšníky.(které však bylo třeba v souladu se slušným chováním extra odměnit). Ještě o cestě z letiště do hottelu tahali nás v noci poněké tržnici místo, aby s námi spěchalai do hotelu, protože jsme byli unavení. Zpátky cholerický řidič při cestě na letiště nedovoloval spát i když jsme odjižděli v jednu v noci z hotelu a budil nás zapnutím klimatizace a řevem. No, chápu, že naturalita je jiná, ale neplatili jsme za takové služby. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání