Napsat recenzi

co chtít více ? -ale vždy se něco najde !!

Recenze hotelu Kleopatra Micador Hotel **** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 242x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

hotel po velmi zdařilé rekonstrukci,s milím a ochotným personálem kde stojí za to dovolenou strávit

Ubytování  průměrně (4,3/5)

velice pěkné pokoje ,hezky zařízené,prováděn denní úklid,ložní prádlo měněné po třech dnech,ručníky denně

Strava a stravování  průměrně (4/5)

stravování je snad kapitola sama pro sebe-byli jsme v Turecku po čtvrté a tento hotel jasně vede

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

personál milí,přívětivý a ochotný až na "týpky"za barem,kteří to šmrdlají jak to jde,

NEDOSTATEK je,že i při stravování AI bar přesto zavírá ve 23.00 hod.,což znamená,že po návratu z večerní vycházky se musíte občestvit za své někde jinde = velké mínus !,výběr alkohilických nápojů dom. provenience není žádný zázrak

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

vzdálenost k moři není deklarovaných 150 m ale o jednou tolik,slunečníky = set za 5 E je -a to při zakoupení v hotelu-dost drahý,vstup do moře slušný,voda teplá,na pláži čisto ale co se stávalo,že po ránu ,když začali jezdit výletní lodě podél pobřeží, vypouštěly do vody bordel který vlny zanesly k pláži,to jsme v dřívějších létech nepozorovali,hlavně pátky až neděle kdy je vejký lodní provoz,to si Kleopatřina pláž nezaslouží !!!

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

okolí hotelu typycké,krámek na krámku kde vás prodavači lákají k nákupům a náhončí restaurací k jejich návštěvám,ale vždy s mírou vkusu a ne jako v Tunisu atd.,určitě se musí navštívit bývalá pevnost nad městem která stojí za shléhnutí, ale na jeden den je to moc,krásné jsou procházky po večerní promenádě podle pláže,jinak je možno navštěvovat trhy které se v různých částech města konají pomalu denně.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

v Turecku jsme byli po čtvrté-vždy v Alanyy- a to samo o sobě o něčem svědčí,

pokud můžete tak neváhejte a jeďte !!-ono se totiž něco najde všude a věřte,že toto je nádherné město !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání