Napsat recenzi

Wasa

Recenze hotelu Wasa Hotel *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 320x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolenou hodnotím vcelku kladně, ale pouze díky počasí, pláži a moři. Co se týče ubytování a hlavně služeb jednalo se více méně o katastrofu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Dle fotek vypadal hotel velmi solidně. Při příchodu na pokoj nás překvapil rozbitý záchod, který vytékal po celé koupelně. Dostali jsme pouze jeden ručník, což se opakovalo několikrát po dobu naší dovolené. Toaletní papír nebylo možno házet do záchodové mísy, nýbrž vedle do otevřeného koše. Žel bohu koš byl za celou dovolenou vynesen pouze jednou.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Nejsme nutně nároční strávníci, ale výběr jídel nás nemile překvapil. Celý pobyt bylo k dostání téměř stejné jídlo. Navíc se dosti recyklovalo, takže co jeden den bylo k večeři, druhý den bylo jako salát k obědu, k večeři atd...až do chvíle než vše zkyslo. Výběr zeleniny byl okurka a rajče. Výběr ovoce poté meloun a obouchaná jablka. Mnohokrát se stalo, že nebyla čistá voda v barelech, a to třeba i přes noc. Což je velmi nemilé ve chvíli, kdy ve 22:30 vám zavřou bar s pitím. Personál na baru nám navíc odmítal nalít více jak jednu skleničku drinku na osobu. Při zaplacení pobytu all inclusive bych očekával mnohem příjemnější přístup a vlídnost při objednávání nápojů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu průměrné, služby velice podprůměrné. Uklízečka přišla za celou dovolenou pouze jednou. Mezi jídly kolikrát nebyla vůbec voda v nádržích. Byl jsem svědkem, kdy jeden z hostů si stěžoval na personál na baru, že mu nechce nalít a pan barman potom fyzicky hosta napadl.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláže krásné, písčité a čisté. Čisté bylo i moře, průhlednost skoro až neuvěřitelná. Na pláž cca 5 minut cesty.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Až na občasné disco nebyl s okolím vůbec žádný problém. Ulice čisté, celkově celé město čisté.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Vzhledem k tomu, že se jednalo o naší první společnou dovolenou, tak úroveň stravování a občerstvení nás velice zklamala viz výše.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lenka: Trhu v okolí - 22. 7. 2014 20:53

Mohla bych se zeptat, vloni jsme v tomto hotelu byli, měly být v okolí trhy, ale žádné jsme nenašli, nevíte kde se tak přibližně nachází? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání