Napsat recenzi

SUPER HOTEL TOP KVALITA DOPORUČUJI VŠEM !!

Recenze hotelu Monart City Hotel **** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 1 636x
Recenze se líbila: 573 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z pláže na hotel Pohled z pláže na hotel
  • jídlo ale ve skutečností   je to ještě hezčí  . jídlo ale ve skutečností je to ještě hezčí .
  • krásné a čisté moře krásné a čisté moře

LETOS JSEM ZAVÍTAL DO TOHOTO HOTELU V TURECKU HOTEL MONART CITY **** V KATALOGU BYL SUPER ANI MĚ NEODRADILA CESTA Z LETIŠTĚ JEŠTĚ 3 HODINY DO HOTELU STALO TO ZATO CESTA BYLA SUPER TAKY BYLA PAUZA A PŘÍJEZD DO HOTELU BYLO ASI TO HLAVNÍ PŘI PRVNÍM SPATŘENÍ HOTELU SEM SI ŘEKL LUXUS CENA 17 150KČ NA 12 DNÍ ALL PROSTĚ GENIÁLNÍ !!

Ubytování  průměrně (4,4/5)

UBYTOVÁNÍ V TOMTO HOTELU BYLO BEZ CHYBY VLASTNÍ VELICE ČISTA KOUPELNA A TAKY POKOJ V NAPROSTÉ ČISTOTĚ !!!!! BALKON A KLIMATIZACE A TAKY TV S ČESKÝM KANÁLEM ČT24 MOHU ZA SEBE ŘÍCT ŽE SEM NEČEKAL TAKOVÝ KOMFORT KTERÝ NÁM BYL POSKYTNUT !! NA POKOJI TLAČÍTKO PRO ZAVOLÁNÍ UKLIZEČEK VELICE SUPER A UKLIZEČKY SUPER JEDNÁNÍ DOMLUVA PROSTE TOP HOTEL KTERÝ MÁ 4 HVĚZDY A PERSONÁL HOTELU BYL NAPROSTO SUPER A KOMPLEX HOTELU A POKOJŮ BYL VŽDY 24 HODIN NALEŠTĚNÝ A UKLIZENÝ !!!!!

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

BEZ VÁHÁNÍ TADY DÁVÁM 5 HVĚZDIČEK JÍDLO 24 HODIN VČETNĚ PITÍ U BAZÉNU A SNECK BAR SUPER TEPLÉ A VELICE VÝBORNÉ JÍDLO SICE MÁLO MASA ALE TO VŮBEC NEVADÍ JE TO DOVOLENÁ NE HODY xD PITÍ ALKO I NELAKO BYLO K DISPOZICI 24 HODIN OBĚDY NO ANI NEMLUVÍM STRAŠNĚ SUPER PERSONÁL OBSLUHA PROSTĚ KRÁSNĚ NAZDOBENÉ CHUTNÉ JÍDLO PLNO OVOCE ZELENINY A POCHUTIN !! KAŽDÝ DEN JINÝ JÍDLA !! TOTO HODNOTÍM VELICE DOBŘE VHODNÉ JAK PRO RODINU Z DĚTMI TAK PRO MLADÉ PÁRY A I PRO KAMRADY !! MLADÍ UVÍTAJÍ ALL 24 HODIN

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

HOTEL JE VYBAVEN SUPER AKORÁT NENÍ URČET PRO OSOBY NA INVALIDNÍM VOZÍKU TO JE MENŠÍ MÍNUS ALE ZA SEBE O5 DÁVÍM 5 HVĚZDIČEK . PERSONÁL JEDNÍM SLOVEM SUPER SUPER !! JEDNÁNÍ CHOVÁNÍ POHOTOVOST NA PRVNÍM MÍSTĚ SLUŽBY FITNES MASÁŽE !!!!WIFI V CELÉM KOMPLEXU HOTELU !!! ZDARMA

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

KRÁSNĚ ČISTĚ A PLÁŽ ÚŽASNÁ PÍSČITÁ ALE V ODPOLEDNÍCH HODINÁCH MĚL PÍSEK SNAD TEPLOTU 60°C DALO SE PLAVAT VELICE DALEKO KDO SE RÁD POTAPÍ STOJÍ TO ZA TO NA OKRAJI MOŘE JE STRAŠNĚ MOC PESTRÝCH RYB KORÁLU A KMENŮ !!! PLÁŽ JE SICE PŘES HLAVNÍ SILNICI ALE TO MĚ OSOBNĚ VŮBEC NEVADILO !!!!

BAR NA PLÁŽI SUPER ! SUPER SLUNEČNÍKY ZDARMA LEHÁTKA TAKY !!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

OKOLÍ HOTELU BYLO TAKY SUPER NAŠEL JSME TAM COKOLI TRHY RESTAURACE BARY DISKOTÉKY PROSTĚ VŠECHNO !! LÉKÁRNA OBCHOD MAKRO A MIGRO JEJICH CENY NA NÁŠ PŘEPOČET JE TAM LEVNĚ DO CENTRA VÁM DELEGÁTKA DOPORUČÍ CESTU AUTOBUSEM JE TO ZBYTEČNÉ JSTE TAM ZA 10 MIN OD HOTELU A JE PŘÍJEMNÉ SE PROJÍT PO TE HLAVNÍ KOLEM VÁS JE TUNA OBCHODŮ S OBLEČENÍM KABELKAMI A PADĚLKY TURECKO JE NA TO SUPER NAJDETE TU VŠECHNO ALE NIKDO NEPOZNÁ ŽE TE JE PADĚLEK !! UVÍTÁTE TAKY VODNÍ DÝMKY TA SUPER CENY CO TADY V ČR MÁME ZA 800 900 TAM TO JE O VÍC JAK POLOVINU LEVNĚJŠÍ . SICE JE HOTEL U HLAVNÍ SILNICE ALE V NOCI TO ANI NEPOSTŘEHNETE !!!! HOTEL MÁ 2 BAZÉNY A JEDEN TOBOGÁN ...

DALŠÍ VĚC MOC NEDOPORUČUJI SI PŮJČOVAT AUTO JEJICH SMYSL JEŽDĚNÍ JE ŽE ZE 2 PRUHŮ UDĚLAJÍ 4 A ČERVENÁ PRO NĚ NENÍ A CHODEC VŮBEC NE MUSÍTE RYCHLE VŠUDE PŘEBÍHAT ALE JE TO SRANDA !!!!!

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

CELKOVÝ DOJEM BYL SEM VÍC PŘEKVAPEN NEŽ KDYŽ JSEM TO VIDĚL V KATALOGU PŘÍŠTÍ ROK 2013 JEDU O5 ZASE NA LÁST !!! NEJLEPŠÍ HOTEL KRÁSNÉ MOŘE A SUPER CENA A PERSONÁL A OKOLÍ HOTELU JSME NAPROSTO SPOKOJENÝ DOPORUČUJI VŠEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOP HOTEL LUXUSNÍ HODNOCENÍ TO NEJLEPŠÍ !!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání