Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Club Sidar Aparthotel *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 121x
Recenze se líbila: 540 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Blok ,,B" Blok ,,B"
  • Automaty na pití . Automaty na pití .
  • Hotel z ulice Hotel z ulice
  • Kleopatřina pláž focená z hradu. Kleopatřina pláž focená z hradu.
  • Páteční grilovačka. Páteční grilovačka.
  • Páteční grilovačka. Páteční grilovačka.
  • Poměrně rušná komunikace u hotelu. Poměrně rušná komunikace u hotelu.

Pohodlný ,čistý hotel střední třídy pro nenáročné.

Honosí se čtyřmi hvězdami , ale realita jsou tak tři.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Hotel se zdá být po jakés takés rekonstrukci . Pokoje jsou zařízeny standardním nábytkem . Žádnej ,,luxus , ale po praktické stránce OK. V areálu hotelu i na pokojích vždy čisto .

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Snídaně i večeře formou bufetu s přijatelnou nabídkou jídel. K večeři výběr ze dvou hlavních ,vždy velmi chutných chodů, + spousta salátů moučníků ,atd. V pátek ( místní neděle ) , honosnější večeře formou grilování u bazénu.

Trochu mi vadilo že káva a džusy u snídaně jsou z automatu,sem tam obsluha nestačila doplnit pečivo , či příbory , ale vždy se našla nějaká alternativa.

Co mi vadilo hodně byli přemrštěné ceny nápojů . Například K večeři dvě točená pivka pro mne a manželku + fanta pro dceru cca. 200 Kč. Mojito 200 kč.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel sestává ze třech cca. pětipatrových budov opatřených výtahy,a v celku velikého bazénu se dvěma skuzavkami (skluzavky v provozu hodinu dopoledne a hodinu odpoledne) . Pokoj opatřený individuálně ovládanou klimou ,( ovladač vám zapůjčí na požádání na recepci za vratnou kauci 20 TL.) kuchyňskou linkou s lednicí a vařičem. Kuchyňka je vybavena i základním nádobím.

Blok ,,B" a ,,C" směřuje jednou stranou do rušné ulice se spoustou restaurací s bujarým večerním programem a hlasitou hudbou , takže si člověk kolikrát připadá jak na ,,Matějské", ale při zavřených oknech je to v přijatelných mezích.

Personál byl milý a příjemný.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Kleopatřina pláž začíná z pravé strany jemným pískem a čím více se přibližujete k výběžku poloostrova mění se v hrubší písek až přejde v drobné oblázky.

Uprostřed pláže je to takový evropský standard se sprchami a kabinkami na převléknutí , ale na okrajích je to horší .

Co mne nemile překvapilo , byli malé kousajíci rybky. Pokud se v příboji pohybujete, tak ,, v poho" , ale jak na chvilku spočinete na místě , tak vás ty bestie rafnou .

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

V okolí je relatyvně čisto, ale pokud se vydáte směrem do odlehlejších uliček tak narazíte na docela slušnej ,, čubinec".

Vzhledem k tomu že v těchto končinách třeba čtyři měsíce neprší , je v některých místech dosti nepříjemě cítit moč. :(

Ale to se netýká okolí hotelu .

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání