Napsat recenzi

PROPADÁK LETOŠNÍHO LÉTA

Recenze hotelu Boulevard Hotel *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 543x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedna z nejhorších dovolených,kterou jsem prožila!

V Turecku jsem byla tímto po páté a i naposledy.V minulých letech jsem si tuto destinaci oblíbila pro nadstandartní úroveň služeb poskytovaných v hotelech označených čtyřmi hvězdami,tedy možnost dostatečného výběru jídla,nápojů,plážových aktivit a v neposlední řadě i klidu,který tam panoval,i přes živou náturu jak místních obyvatel,nebo ubytovaných hostů.

Také se vždy dalo spolehnout na schopnost regulovat rušení nočního klidu ochotným personálem.

Hotel Boulevard nedisponuje vůbec ničím.Špatná kvalita ubytování,gastronomie(o ní tedy řeč být nemůže vůbec),bordel a nadřazené vedení hotelu.Bohužel ani delegátka,která nám byla přidělena,nesplnila svůj účel...neustále opakovala,"že to neovlivní,že je to prostě Turecko...a že přece do katalogů se vyfotí vždy to nej!"

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Náš pokoj byl v zadní části hotelu(v té kde jsou masáže,kadeřník..).Ubytování hodnotím jako silně průměrné-starý nábytek,který zapáchal uvnitř zatuchlinou(dá se to přece řešit nějakými voničkami do skříně,ne???),telefon pamatoval prvohory,koupelna naoko nová.Při bližším pohledu ve sprchovém koutě plíseň.Až po stížnosti delegátce,se nám dostalo od hotelu odpovědi"že tam teda někoho pošlou,aby se to vyčistilo"-proč ne PŘED PŘÍCHODEM HOSTŮ?!

Veranda-dvě plast,křesla,stolek,sušák na zdi.

Klimatizace-naštěstí fungovala.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně-Turek,který čeká jestli chcete vejce jako omeletu,nebo volská oka.Prototyp každodenní snídaně.K tomu náš"Junior salám",jeden druh sýra.A aby to na oko vypadalo hojně,tak v různých mísách marmelády,marmelády a tisíce oliv.Jeden druh jogurtu.Čaj,káva.

Obědy-za 11 dní pobytu 2x kuřecí řízek v těsníčku,1x ryba s oblohou...jinak zelenina.Ani náznak otevřeného grilu,kebabu,kterým jsou Turci proslulí.Kolem 11 hod.hranolky,hamburger ze skop.masa a špagety(každý den).Nejsem vybíravá,ale toto NENÍ ALL.INCLUSIVE!Je to ubohý výběr!

Večeře-obdoba oběda.

Výsledkem je zkažený žaludek a žádný požitek z jinak chutného tureckého jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál-číšníci v pohodě,ochotní.

Manažer hotelu-arogantní suchar,který se choval jako ředitel Zeměkoule.

Recepce-v normě

Úklid-často se stalo,že zůstal celý den pokoj neuklizený,teprve na večer se uklidil.Výměna ručníků v normě.Toaletní papír mi uklízečka nechtěla dát ve dvou kusech,stačí prý jeden:-)!!

NEJHORŠÍ NA KONEC:

Toto není hotel pro rodiny,pro ty,co hledají klid,pro ty,co si jedou"dobít baterky"...Každou noc jste minimálně 8x vzbuzení řevem v hotelu,stěhuje se nábytek,ožralí Němci se k Vám dobouchávají do pokoje,hlasitě se smějí,tlučou na zeď.Vrcholem bylo,když jdete po probdělé noci na snídaní a vidíte u hlavní cesty totálně poblitého a i jinak zaneřáděného Němce,jak vyspává opici a personál klidně uklízí kolem!!!!TOTO JE VÝSMĚCH VŠEM SLUŠNÝM LIDEM!

Když kontaktujete hotel,prý,když to bude neúnosné,máte si zavolat"devítkou"z pokoje na recepci,že tam pošlou security.Ani jednou tam nebyl.Zato před hotelem čuměl pořád.

Máte pocit,že jste "trpění",nikolv,že si Vás váží a to je velice smutný pocit.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Za poplatek na pláži ležíte,kryjete si záda slunečníkem,pijete.

Hotelový bazén čistý.Lehátko si musíte chytit s první ranní modlitbou z mešity,což je v 5.00 hod.,jinak si nelehnete.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Ráj pro ty,co chtějí vyspávat opičku druhý den na pláži,tedy bary,hospůdky,diskotéky.Nákupní možnosti pár metrů od hotelu.Stojí za zmínku,že oproti minulým rokům,kdy jste chtěli nakoupit třeba koženou bundu,nynější ochota smlouvat chybí.Jsou arogantní,zlí a strašně se diví,že nechcete dát v přepočtu 30.000.-Kč za vestu,když přece před tím by stála cca 76.000.-Kč-prý to Rusové zkazili ekonomiku,,říkal místní prodejce.

špína na ulicích,ale to asi patří k místnímu koloritu.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

NIKDY VÍCE.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání